Ekim 2015’te Yeni Sezonları Başlayacak Diziler

Fargo'nun 2. Sezonunu bekliyorum. Hiç haberde okumadım. Kadro farklı olacak. Bir bakarım başlamadan.:D

TWD yeni bitmiş gibi zaten.:F Nedense çok beklediğimi hissetmedim bu sezon.:D

Da Vinci.:T Dizi güzel gidiyordu. Niye bitiyorsa.:(
Sana geçenlerde sormayı unuttum. :D Lady Gaga'yı seviyor musun sen?

Şaka maka kadın oyuncu oldu ya. Hemde başrol. 😳
Bu kadın albüm filan çıkarmıyor mu?:F

Geçen seneydi galiba bir albüm çıkarttı Acrobat mi ne öyle bir ismi var.:F 2016'ya tekrar çıkartacak ama Lana gibi. Çok kendini tekrarlıyor.:D Beklentinin altında kaldı hep.

yabancı dizilerle aram yok pek. takip ettiğim friends (ilk 10 bölüm), daredevil (ilk 2 bölüm), listede olanlardan tek izombie'nin ilk bölümünü izledim hoşuma gitmişti. bunları bitirdikten sonra yeni listeme modern family ve twd'yi alıcam. birde @Harunnn60 senin bir ara avatara koyduğum sarışın bayanın dizisinide izlicem. :D

yabancı dizilerle aram yok pek. takip ettiğim friends (ilk 10 bölüm), daredevil (ilk 2 bölüm), listede olanlardan tek izombie'nin ilk bölümünü izledim hoşuma gitmişti. bunları bitirdikten sonra yeni listeme modern family ve twd'yi alıcam. birde @Harunnn60 senin bir ara avatara koyduğum sarışın bayanın dizisinide izlicem. :D
Evet bence de hiç kaçırma. :AHem komedi dizisinde oynuyor yani 20 dakika sürüyor rahat izlersin.:A
january-jones-435.jpg

Gözümden kaçırdığım yoksa bu diziler içinde sadece 2 dizim var, The Flash ile TWD'yi bekliyorum. Mom da Kasım'da başlayacak sanırım, The 100 Ocak'ta. Hali hazırda zaten Friends, PLL ve Coupling'i takip ediyorum. :D Fazla da abartmamak lazım yeter bu kadar. :A

Eline sağlık Harun. :D

@Çiğdem- elena yerine kim geldi eğer sleepy hollowdaki gibi taş kadın geldiyse bakılır :)