İlk bir reytinglerine bakmak lazım bence ne olur ne olmaz.revenge in ilk sezonları çok çok iyiydi sonra bozdubir göz atmak lazım
![]()
ilk sezon nasıl olsa garanti devam eder reyting kötüyse sezon onayı almaz sadeceİlk bir reytinglerine bakmak lazım bence ne olur ne olmaz.Geçen sezon sen bu sıkıntıyi cok çektin.
![]()
İsleniş tarzı gibi pampa.hangisi revenge tarzı olur ? bir emily bir amanda var mı dediklerinizde?
hayır be dizinin adı ne konuyu takip etmiyorumİsleniş tarzı gibi pampa.Gece sinirlisin hayırdır uykudan mı kalktın.
![]()
Wicket City.hayır be dizinin adı ne konuyu takip etmiyorum![]()
bakarım bakarım dekstır dukstıra benziyor azıcıkWicket City.Konuda dizininin konusu ve fragmanı var. Kendin bir bakarım demissin.
![]()
bende baktım biraz dizi fotolarına malzeme iyi gibi duruyor?bakarım bakarım dekstır dukstıra benziyor azıcıkbaşrol de iyi oyuncu zaten @Çiğdem in memeli parlak grubuna da girmiyor
![]()
yanlız bir şey farkettim senin benim aradığımızla @Çiğdem- in aradığı şeyler aynı : büyük göğüs ve kılsız-tüysüz vücut şimdi biizmki genele uyan şeyler de çiğdem de bir anormallik var kızın psikolojisi bozuk olmasın @Harunnn60 ne dersin?bende baktım biraz dizi fotolarına malzeme iyi gibi duruyor?
hem dizide @Çiğdem- likler de bol, sadece bizimkilerle iş olmaz zaten bunlar saklambaç oynayacak haliyle)
yanlız bir şey farkettim senin benim aradığımızla @Çiğdem- in aradığı şeyler aynı : büyük göğüs ve kılsız-tüysüz vücut şimdi biizmki genele uyan şeyler de çiğdem de bir anormallik var kızın psikolojisi bozuk olmasın @Harunnn60 ne dersin?
hahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulunbende baktım biraz dizi fotolarına malzeme iyi gibi duruyor?
hem dizide @Çiğdem- likler de bol, sadece bizimkilerle iş olmaz zaten bunlar saklambaç oynayacak haliyle)
İzleyecek misin diziyi?hahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulun
![]()
yok bu 4 diziyi bekliyorum bence yeni baslıcaklardan en iyileriİzleyecek misin diziyi?![]()
Birde dünyada son kalan adam ve kadınları konu alan dizi vardı.yok bu 4 diziyi bekliyorum bence yeni baslıcaklardan en iyileri
preacher,
jessica jones,
colony,
Legends of Tomorrow,
süpergirlde vardı unutmusum bu 5 dizi yeter zaten 18 dizim var 23 olucak fazlasıyla yeterBirde dünyada son kalan adam ve kadınları konu alan dizi vardı.![]()
O polis dizisi ilkin iyiydi sonra klasik Polis dizisi oldu.süpergirlde vardı unutmusum bu 5 dizi yeter zaten 18 dizim var 23 olucak fazlasıyla yeter
o polis dizisinide bıraktım![]()
hediye bile verdim ayoll ona özel spoiliO polis dizisi ilkin iyiydi sonra klasik Polis dizisi oldu.Sen destere'yi tebrik etsene konuyu açtım..
![]()
yanlız bir şey farkettim senin benim aradığımızla @Çiğdem- in aradığı şeyler aynı : büyük göğüs ve kılsız-tüysüz vücut şimdi biizmki genele uyan şeyler de çiğdem de bir anormallik var kızın psikolojisi bozuk olmasın @Harunnn60 ne dersin?
yani benim aradığım şeyler çiğdemde, çiğdemin aradığı şeyler bende bizbize yeteriz başkasına ihtiyacımız yokhahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulun
![]()
sende kaslı vucut ne arasın ayolllyani benim aradığım şeyler çiğdemde, çiğdemin aradığı şeyler bende bizbize yeteriz başkasına ihtiyacımız yok)