Ekim 2015’in Yeni Yabancı Dizileri!

@destere Revenge tarzı gibi olur yani o şekil derken işleyiş bakımından. :)
@xemrexxx izleyecegim diyordu daha sonra ses çıkmadı. :D

İlk bir reytinglerine bakmak lazım bence ne olur ne olmaz. :) Geçen sezon sen bu sıkıntıyi cok çektin. :)
ilk sezon nasıl olsa garanti devam eder reyting kötüyse sezon onayı almaz sadece :) ayrıca ilk bölüme bakarız güzel değilse hiç bulaşmayız zaten :)

@sürgünüm ede soralım belki o da izler wicked city hakkında fikrini alalım :)

bakarım bakarım dekstır dukstıra benziyor azıcık :) başrol de iyi oyuncu zaten @Çiğdem in memeli parlak grubuna da girmiyor:A
bende baktım biraz dizi fotolarına malzeme iyi gibi duruyor?
hem dizide @Çiğdem- likler de bol, sadece bizimkilerle iş olmaz zaten bunlar saklambaç oynayacak haliyle :))

hem dizide @Çiğdem- likler de bol, sadece bizimkilerle iş olmaz zaten bunlar saklambaç oynayacak haliyle :))
yanlız bir şey farkettim senin benim aradığımızla @Çiğdem- in aradığı şeyler aynı : büyük göğüs ve kılsız-tüysüz vücut şimdi biizmki genele uyan şeyler de çiğdem de bir anormallik var kızın psikolojisi bozuk olmasın @Harunnn60 ne dersin?

yanlız bir şey farkettim senin benim aradığımızla @Çiğdem- in aradığı şeyler aynı : büyük göğüs ve kılsız-tüysüz vücut şimdi biizmki genele uyan şeyler de çiğdem de bir anormallik var kızın psikolojisi bozuk olmasın @Harunnn60 ne dersin?
hahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulun
:A:A:A

hahaha ayy hadi ordan sizde beee sizin piskolojinizi bozuktur ayrıca benim aradığım şeylerin vucutları sizinkilerden daa seksi bunuda kabul edin bence ve @Yiğitt gibi doğru yolu bulun
:A:A:A
yani benim aradığım şeyler çiğdemde, çiğdemin aradığı şeyler bende bizbize yeteriz başkasına ihtiyacımız yok :))