Ekim 2012 Moderatör Adayları ve Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyumu kulandım moderetör olması için GreatOttoman sadece oy kulandım diğerlerine dokunmadım . yöntecilerden fsk darksaal ve arslanbeye yüksek puan verdim. prncss se ise gereksiz sayfa açması nedeniyle negatif oy kulandım ama ozanın ona dokunmyacagını bildiğim için boşa oy kulanmışta olabilirim :))))))))

Tesekkür ederim güzel puanlarin için beyazsoy.

oyumu kulandım moderetör olması için GreatOttoman sadece oy kulandım diğerlerine dokunmadım . yöntecilerden fsk darksaal ve arslanbeye yüksek puan verdim. prncss se ise gereksiz sayfa açması nedeniyle negatif oy kulandım ama ozanın ona dokunmyacagını bildiğim için boşa oy kulanmışta olabilirim :))))))))

Eyvallah. :)

- - - Ekleme - - -

Ben de ''warlords'' e verdim.Başarılar. :)

tüm arkadaşlara hakkaniyetle oy verdim hayırlı ve uğurlu olsun başarılı olan arkadaşları şimdiden tebrik ederim ..

herkes oy kullanmıştır artık sonuçlar açıklanmıyormu :)

Yönetime oy kullanmamıştım, kullanayım şimdi. :):):)

kendikendine oy verebiliyormusun? ben olsam en çok kendimi överdim ama aday yapmamışlar o kadarda başvurduk kime söylüyoruz :)

- - - Ekleme - - -

İlk değerlendirmeleri okudum. berkann maşallah neredeyse herkesi 5 yağmuruna tutmuşsun. :D/QUOTE]

Hepsini saymalısın onların :D Adaylardan çok azına 5 verdim bir kere. Ama 5 verdiklerimin hepsi hakediyor :)

benim gibi pinti olacan en yüksek oyum 2 idi en düşük 1 :))

destere;903[/B' Alıntı:
341]kendikendine oy verebiliyormusun? ben olsam en çok kendimi överdim ama aday yapmamışlar o kadarda başvurduk kime söylüyoruz :)

Kendi kendine oy verme var ama geçersiz sayılıyor, bende oy kullanmadım kendime. :D

Yönetimi de değerlendirdim, her şeyiyle doğru değerlendirdiğimi düşünüyorum. :) Hiç kimseye 1 vermediğimi de belirteyim. :)

Kendime oy kullanmadım, diğer türlü herkese oy kullandım. Çokta düşük oylar verdim sayılmaz, çokta yüksek değil. Gerekli kişilere çok iyi değerlendirmede bulundum. :)

Ben kendime oy vermiştim ortalama ortalama sayılmasın ne yapalım :D

Yeni yöneticiler belli olduğunda, işim zor olacak. Yani alışmak biraz zor olacak, o açıdan zor dedim. :)