Ekim 2012 Moderatör Adayları ve Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son 4 kişinin değerlendirmelerini yapıyorum ve bitiriyorum artık bu konuyu. :)

hele şükür oy kullanacam şimdi :D

- - - Ekleme - - -

oy kullandıktan sonra bu yazı çıkıyo bi sorun yok demi

"Form was submitted successfully."

yöneticilere oy kullanamadım kusura bakmayın agalar zaman yok :D

- - - Ekleme - - -

hepsine oy kullandım hadi hayırlısı :D
Hee şimdi aklıma geldi yönetimin çoğu kardeşim gibi ama bu cezaları kim veriyo onu anlamıyom arkamızdan iş çeviriyosunuz gibi geliyo bana sallama kelimesine ceza vermişsiniz

aga yönetime güvenim yok hepsi kardeşimiz yapılana bak revan şikayet etti cezayı verdiler sallama kelimesini günde 50 kez kullanırım diyecek söz yok

aga yönetime güvenim yok hepsi kardeşimiz yapılana bak revan şikayet etti cezayı verdiler sallama kelimesini günde 50 kez kullanırım diyecek söz yok

O kelimeleri biraz az kullansan iyi olacak takas, senin gibi bir beyefendiye yakışmıyor. :)

-----------------------------------------------------------------------------------

Görünen köy kılavuz istemez diye düşünerek tebriğimi ilettim ama hayal kırıklığı olmasını ben de istemem, özür dilerim ilgililerden...

Konu açmak, rahatça sinirlenememek, hep sakin kalmak, ortalığı yatıştırmak gibi ulvi görevleri olabiliyor. :)

Gerçi sorunum bu değildi, neydi bilemiyorum, unutmuşum. Ama özlemedim de pek...

Konu açmak sorun olmasa gerek :) Sende haklısın nerede rahatsan orası en iyidir :)

Ben zaten istediğim bölümlere mod olamasam ible konuları açmaya devam edecem özelliklede oyun ve cep telefonu bölümlerine zaten ilgimi çekiyolar :D

Konu açmak sorun olmasa gerek :) Sende haklısın nerede rahatsan orası en iyidir :)

Ben zaten istediğim bölümlere mod olamasam ible konuları açmaya devam edecem özelliklede oyun ve cep telefonu bölümlerine zaten ilgimi çekiyolar :D

O bölümlerde rekabet pek olmadığı için baştan netti aslında modluğun. :) Senin sayende site yeni bir alanda uzmanlaşmaya başladı...