Ekim 2012 Moderatör Adayları ve Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet OzaN okuyor sadece.

Sen niye aday olmadın olursun diye bekliyordum valla.

Teşekkür ederim ama bana göre değil yöneticilik. Vakit olmuyor filan. Şimdi de yöneticilere başlayayım
Bol bol ek düşünce yazacağım

Adam4 aday mı olmuş
desteklediklerim greatottoman onur_35 ve warlords destekleyin agalar hadi

Yöneticilere oyumu kullandım. Herkese özellikle mod adaylarına bol bol ek düşünce yazdım.

Adam4 aday mı olmuş
desteklediklerim greatottoman onur_35 ve warlords destekleyin agalar hadi

Eyvallah saolasın . Senide aday olarak görmek isterdim ama sen işin başında pes ettin .

Yöneticilerin bazılarına oy kullandın kalanınıda sonra kullanırım

Yöneticilere oyumu kullandım. Herkese özellikle mod adaylarına bol bol ek düşünce yazdım.
Seni karaladım hepsi 11111 😀d
zaten sende bana böyle vemişsindir

Seni karaladım hepsi 11111 😀d
zaten sende bana böyle vemişsindir

Nerden bildin.
Şaka şaka herkese hak ettiğini düşündüğüm oyları verdim. Kimseye 1 vermedim ama çok fazla 5'te vermedim tabi 5 verdiğim sorular var ama az.
Mesela açık söyliyim konu açmada tüm adaylar sınıfta kalmış bence 1-2 kişi dışında.

Ne pesi aga iyiki çekilmişim onur ve greatottoman agalarımın aday olduğunu bilmiyodum bi sen varsın sanıyodum sizle çekişmek istemem

Sevmediğinle çekişmek iyi mesela revan tek aday olsa girerdim revan mod olmamalı olamaz ona göre

Yaptigim degerlendirmelerimi ve yazdim düsüncelerimi.

Yöneticilere de oy kullandım. En son bir sıralama yaptım ek düşüncelere

Malesef kimseye hepsini 5 veremedim.(Hiç sayılmamasından iyidir
) Ama ek düşüncelerde kimlerin 5lik olduğunu belirttim

Mod olacakları değerlendirdim, hiç 1 vermedim.

Yöneticileri ise daha sonra değerlendirmeyi planlıyorum.

İlk değerlendirmeleri okudum. berkann maşallah neredeyse herkesi 5 yağmuruna tutmuşsun.

Oylamaların gidişatı güzel şimdilik. Sonuçlar konusunda ben de sizin kadar heyecanlıyım.

@takas aga sen niye çekildin ya ben sana vericektim tüh ya

Kime vercem şimdi ya ?
D

adam4, emre5757, GreatOttoman, Onur_35, Orcun_22, RevaN, warlords, xBUGRAx

Adaylardan 3'ü öne çıkıyor gibi, hangisinin mod olacağını kestirmem ise zor. Ama muhtemelen bu kişi, nispeten az mesaj yazan fakat mesajlarında kalitesini ortaya koyan biri olacak...

Oylarımı kullandım yorumlarımı yazdım

Gerekli kişilere değerlendirmemi yaptım. Moderatör adaylarına başarılar dilerim, umarım iyi olan seçilir.

oyumu kulandım moderetör olması için GreatOttoman sadece oy kulandım diğerlerine dokunmadım . yöntecilerden fsk darksaal ve arslanbeye yüksek puan verdim. prncss se ise gereksiz sayfa açması nedeniyle negatif oy kulandım ama ozanın ona dokunmyacagını bildiğim için boşa oy kulanmışta olabilirim
)))))))