Ekim 2012 Moderatör Adayları ve Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya her şeyi 5lik yapıyorsa ne vermeliyiz? Ben en az 3 kişiye her şeyi 5 verecektim :D
Hiç kimse 5 5'lik değildir, oyun geçersiz sayılır. :)
Ozan bana oy kullanan 19 kişi gözüküyor şu anda geçen aydan sıfırlanmadı mı ki ?
Şu an sana oy kullanan 1 kişi gözüküyor sıfırlanmıştı sonuçlar o görüntülenme sayısı. :)
Konuda yanlislik var. Yönetici degerlendirme anketlerinde "Agustos" yaziliyor

O kısmı düzeltmemişim şimdi düzelttim ama sonuçlar sıfırlanmıştı sadece yazıda sıkıntı vardı düzeldi.

Ozan birde bu cümle translatede ingilizceden türkçeye çevrilmiş gibi nasıl bir cümle şaştım :)

Moderatör adayı anketlerinde puanlar vermeniz isteniyor birçok farklı dalda.

Cümlede sorun yok devrik bir cümle sadece. :)

Adaylara oylarımı kullandım hayırlısı olsun herkes için. Aklımda da netleşti bir kaç isim muhtemelen OzaN'ın düşüncesiyle aynıdır benim düşüncemde. :)

Şimdi yönetime geçiyorum. :)

- - - Ekleme - - -

Geçemiyorum hata verdi. :D

Adaylara oylarımı kullandım. Ek düşüncelerin hepsine bir şeyler yazdım. Bu ek düşünceleri sadece OzaN okuyor değil mi? :D
Yöneticilere henüz oy kullanmadım. OzaN 5lik saymam diyor.Malasef bir-iki tane 4 vermeliyim. Ama ek düşüncelere bol bol övgü dolu mesajlar yazarım :D

Her zaman olduğu gibi yine kimseye oy vermeyeceğim. :)

Oylamaya katılanlara başarılar...

Adaylar kimlerdi 8 kişiyi de biri yazabilir mi

Adaylara oylarımı kullandım. Ek düşüncelerin hepsine bir şeyler yazdım. Bu ek düşünceleri sadece OzaN okuyor değil mi? :D
Yöneticilere henüz oy kullanmadım. OzaN 5lik saymam diyor.Malasef bir-iki tane 4 vermeliyim. Ama ek düşüncelere bol bol övgü dolu mesajlar yazarım :D

Evet OzaN okuyor sadece. :)

Sen niye aday olmadın olursun diye bekliyordum valla. :)

Ek düşünceleri sadece ben okuyorum. :)

- - - Ekleme - - -

Adaylar kimlerdi 8 kişiyi de biri yazabilir mi

adam4, emre5757, GreatOttoman, Onur_35, Orcun_22, RevaN, warlords, xBUGRAx