Efsaneden İlk Tanıtım Geldi

Süper olacak süper.
Senaristimiz sağlam.

oyunculara bakmak lazım @xemrexxx topacının anlattığı takviyelerde iş yoksa alisonla mona için izlemem

hogthamla birlikte izleyeceğiz bana herşeyi serbest yaptı bakabiilirim ama elleyemem dizidekileri o açıdan özgürüm
Ben olsam o ecünnü dizisinden kurtulduğuma şükreder hafızamdan çıkarmaya çalısırdım
Siz hala o ecünnülerin peşinden gidiyorsunuz ayoll

@destere @mrt-06 ı kurtarsam yeter @xemrexxx kendi başına izlesin yine tuhaf dizisini

Bildirim göremedim?

göremedinde şimdi burda görmüşsün işte bir zahmet castle rock sayfasınada uğrayaydın

yani bekleniyorusn derken o diziye başla bir an önce bize yetişesin diye ağırdan gidiyoruz dimi @Çiğdem- @MasacRE-

görümceğim sorarsa bozmayın beni seni bekliyoruz diyin

Bildirim göremedim?

@xemrexxx tosbağasından yardım bekleyende kabahat diziye katılan yeni kızları kendim buldum

sofia carson

hayley erin

veee
emily e benzeyen sydney park

Yeni bir diziye başlayamam gibi özür dilerim.

@mrt-06 Supernaturalı izlesin yeter 2016 dan beridir sanırım 3 yıl olacak ocakta her yaz izlettirmeye çalısıyorum yine bismillah diyip başladık
bence görümcekten bu sezon hayır yok hiçbişey izlemez
zaten böyle tatsız tuzsuz gelecekse hiç gelmesin daha iyi

bence görümcekten bu sezon hayır yok hiçbişey izlemez
zaten böyle tatsız tuzsuz gelecekse hiç gelmesin daha iyi
Karadenizin sert havası çarpmıştır yakında alışınca tam bir laz uşağı olarak dönecek @mrt-06
@xemrexxx

Aaa küpeli fotosu vardı destere burda olsa ne yorum yapardı acaba diyordu sana gösterirse bakarsın