Efsaneden İlk Tanıtım Geldi

Süper olacak süper. :Z Senaristimiz sağlam. :A

oyunculara bakmak lazım @xemrexxx topacının anlattığı takviyelerde iş yoksa alisonla mona için izlemem :)

hogthamla birlikte izleyeceğiz bana herşeyi serbest yaptı bakabiilirim ama elleyemem dizidekileri o açıdan özgürüm :)
Ben olsam o ecünnü dizisinden kurtulduğuma şükreder hafızamdan çıkarmaya çalısırdım :A Siz hala o ecünnülerin peşinden gidiyorsunuz ayoll :A

@destere @mrt-06 ı kurtarsam yeter @xemrexxx kendi başına izlesin yine tuhaf dizisini :A :A :A

Bildirim göremedim? :)

Aaa bir çok konuda sana diziye gel izle çağrıları yaptık cnm ama dönüş etmedin :A :A :A

Şu sayfada en son konusunda konusmustuk daha bizde yeni basladık sende katıl bize :Z:Z:Z @MasacRE-
https://fav10.net/forum/threads/castle-rock-1-sezon-yorumları.283211/page-6

@xemrexxx tosbağasından yardım bekleyende kabahat diziye katılan yeni kızları kendim buldum :)

sofia carson
890481_v9_ba.jpg

hayley erin
latest

veee
emily e benzeyen sydney park :)
DQk0y57VwAAqgev.jpg

göremedinde şimdi burda görmüşsün işte bir zahmet castle rock sayfasınada uğrayaydın :)
yani bekleniyorusn derken o diziye başla bir an önce bize yetişesin diye ağırdan gidiyoruz dimi @Çiğdem- @MasacRE- :)
görümceğim sorarsa bozmayın beni seni bekliyoruz diyin:)
Yeni bir diziye başlayamam gibi özür dilerim. :(

bence görümcekten bu sezon hayır yok hiçbişey izlemez:) zaten böyle tatsız tuzsuz gelecekse hiç gelmesin daha iyi :)
Karadenizin sert havası çarpmıştır yakında alışınca tam bir laz uşağı olarak dönecek @mrt-06 :Z:Z:Z @xemrexxx

Aaa küpeli fotosu vardı destere burda olsa ne yorum yapardı acaba diyordu sana gösterirse bakarsın :A :A :A