Dizide cadı rolunde sana uygunkız niye beğendiğin oğlanın fotosunu paylaştın kibenimle ne alakası var
![]()
Dizide cadı rolunde sana uygunkız niye beğendiğin oğlanın fotosunu paylaştın kibenimle ne alakası var
![]()
höst bundan olsa olsa cadının tecavüz ettiği oğlan olurDizide cadı rolunde sana uygun![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa iyi karakteri sana benzetmem zaten ayollhöst bundan olsa olsa cadının tecavüz ettiği oğlan olur![]()
bu sayfayı bilerek pas geçtim
dediklerim olsa kimse beni tutamazdı ama şimdi kimse beni diziye bağlayamaz
Yeni liseli 2 çılbır daha var dizide tam desterelikbu sayfayı bilerek pas geçtim
pll de nefret ettiğim iki baskül burda oynayacakmışhanı nerde hannnoş nerde spoş nerde aria ve emm
@xemrexxx de boncuk bulmuş gibi konu açıyor sevinçleneyine sevineyimki bu konunun
![]()
Yeni liseli 2 çılbır daha var dizide tam desterelik![]()
Oğlanın aklını çelme sen seviyorsan ya araptır ya da şişkodediklerim olsa kimse beni tutamazdı ama şimdi kimse beni diziye bağlayamaz![]()
Siz gidin şeker yalayin birlikteOğlanın aklını çelme sen seviyorsan ya araptır ya da şişko![]()
![]()
![]()
önce bir çılbırları görelimYeni liseli 2 çılbır daha var dizide tam desterelik![]()
tamda dediğin gibiler bunlarOğlanın aklını çelme sen seviyorsan ya araptır ya da şişko![]()
![]()
![]()
bu sayfayı bilerek pas geçtim
pll de nefret ettiğim iki baskül burda oynayacakmışhanı nerde hannnoş nerde spoş nerde aria ve emm
@xemrexxx de boncuk bulmuş gibi konu açıyor sevinçleneyine sevineyimki bu konunun
![]()
Süper olacak süper.Yeni liseli 2 çılbır daha var dizide tam desterelik![]()
Yine de seviyoruz senaristimizi bu dizi yan dizisi . SENCE bunda da A olacak mı? yoksa bambaşkagizemli bir olaymıSüper olacak süper.Senaristimiz sağlam.
![]()
oyunculara bakmak lazım @xemrexxx topacının anlattığı takviyelerde iş yoksa alisonla mona için izlememSüper olacak süper.Senaristimiz sağlam.
![]()