Efe mi yalanlamış? Avukatı olarak mı?EFE yalanlamıstı bu fotoyu ve haberi adama iftira atmayın ayoll
Efe mi yalanlamış? Avukatı olarak mı?EFE yalanlamıstı bu fotoyu ve haberi adama iftira atmayın ayoll
İstemsizce çekilmiş bir fotoEFE yalanlamıstı bu fotoyu ve haberi adama iftira atmayın ayoll
Efe mi yalanlamış? Avukatı olarak mı?
@xemrexxx e karşı savunuyordu yalan diyorduİstemsizce çekilmiş bir foto
Ronaldonun onla alakası yok yüzünü ilk kez görmüştür
Çok teşekkür ederim abi hediyem de güzel
Şuana kadar vadikızı ile birlikte hediye verdiğim iki kişiden birisin [emoji4]Çok teşekkür ederim abi hediyem de güzel
Çok tşk ederim abi değerini bilicemŞuana kadar vadikızı ile birlikte hediye verdiğim iki kişiden birisin [emoji4]
Çok tşk ederim cnm kardeşim hediyelerimde mükemmel son aktif zamanlarım artık sende biliyorsun sınavlar sıkıştıracak beni@EFE UYSAL canım kardeşim tebrik ederim, hep birlikte daha nice mesajlara inşallah Çenen iyi düştü son zamanlarda, değerlendir tabii sınav dönemi öncesi son zamanlarını
İşte hediyelerin
Kız @Çiğdem bu arada Emreleri karıştırmışın, konuya ve resme bir daha bir bak istersen
@Çiğdem-
@EFE UYSAL canım kardeşim tebrik ederim, hep birlikte daha nice mesajlara inşallah Çenen iyi düştü son zamanlarda, değerlendir tabii sınav dönemi öncesi son zamanlarını
İşte hediyelerin
Kız @Çiğdem bu arada Emreleri karıştırmışın, konuya ve resme bir daha bir bak istersen
@Çiğdem-
hhahah aa evet soy adı yanlış yazmısım yaa emre aydın olucaktıÇok tşk ederim cnm kardeşim hediyelerimde mükemmel son aktif zamanlarım artık sende biliyorsun sınavlar sıkıştıracak beni
Çok tşk ettim hediyem mükemmel ötesi knk
Biraz yavaşla ama bu gidişle beni geçicen mesajlardaÇok tşk ettim hediyem mükemmel ötesi knk