Efe mi yalanlamış?EFE yalanlamıstı bu fotoyu ve haberi adama iftira atmayın ayoll![]()
![]()
![]()
Efe mi yalanlamış?EFE yalanlamıstı bu fotoyu ve haberi adama iftira atmayın ayoll![]()
![]()
![]()
İstemsizce çekilmiş bir fotoEFE yalanlamıstı bu fotoyu ve haberi adama iftira atmayın ayoll![]()
![]()
![]()
Efe mi yalanlamış?Avukatı olarak mı?
![]()
@xemrexxx e karşı savunuyordu yalan diyorduİstemsizce çekilmiş bir foto![]()
Ronaldonun onla alakası yok yüzünü ilk kez görmüştür
Çok teşekkür ederim abi hediyem de güzel
Şuana kadar vadikızı ile birlikte hediye verdiğim iki kişiden birisin [emoji4]Çok teşekkür ederim abi hediyem de güzel![]()
Çok tşk ederim abi değerini bilicemŞuana kadar vadikızı ile birlikte hediye verdiğim iki kişiden birisin [emoji4]
Çok tşk ederim cnm kardeşim hediyelerimde mükemmel son aktif zamanlarım artık sende biliyorsun sınavlar sıkıştıracak beni@EFE UYSAL canım kardeşim tebrik ederim, hep birlikte daha nice mesajlara inşallahÇenen iyi düştü son zamanlarda, değerlendir tabii sınav dönemi öncesi son zamanlarını
İşte hediyelerin
![]()
![]()
Kız @Çiğdem bu arada Emreleri karıştırmışın, konuya ve resme bir daha bir bak istersen
@Çiğdem-
@EFE UYSAL canım kardeşim tebrik ederim, hep birlikte daha nice mesajlara inşallahÇenen iyi düştü son zamanlarda, değerlendir tabii sınav dönemi öncesi son zamanlarını
İşte hediyelerin
![]()
![]()
Kız @Çiğdem bu arada Emreleri karıştırmışın, konuya ve resme bir daha bir bak istersen
@Çiğdem-
hhahah aa evet soy adı yanlış yazmısım yaa emre aydın olucaktıÇok tşk ederim cnm kardeşim hediyelerimde mükemmel son aktif zamanlarım artık sende biliyorsun sınavlar sıkıştıracak beni![]()
Çok tşk ettim hediyem mükemmel ötesi knk
Biraz yavaşla ama bu gidişle beni geçicen mesajlardaÇok tşk ettim hediyem mükemmel ötesi knk![]()