Eyvallah eyvallah, ATV kendi ayağına sıktı. Doğu dizisi getirmeli artık. Bu boşluk anca öyle doldurulur.Yoo. Ama seni mi kıracağım, Hercai de olsun.
Eyvallah eyvallah, ATV kendi ayağına sıktı. Doğu dizisi getirmeli artık. Bu boşluk anca öyle doldurulur.Yoo. Ama seni mi kıracağım, Hercai de olsun.
Her bölüm için 1 milyon, 165 bölümün hakkı da kanalda diye biliyorum.165 milyon mu? Nalaka bu rakam, ona takıldım.
Oha, yok artık. O kadar sezon güzel reytingler ile ekmeğini yedi dizinin, bide yeniden her bölüm için para kazanmak istiyorlar. Çok iyimiş.Her bölüm için 1 milyon, 165 bölümün hakkı da kanalda diye biliyorum.
Yanlışta biliyor olabilirim ama "bitirdiği" diziden tekrar para kazanmak istediği doğru.Oha, yok artık. O kadar sezon güzel reytingler ile ekmeğini yedi dizinin, bide yeniden her bölüm için para kazanmak istiyorlar. Çok iyimiş.
Ay Blu Tv bunlarla dizi falan yapmaz zaten böyle büyük tazminat konusu olursa. Her türlü haklar atv'de olduğu için, başlarına bela olur bu mahkemeler.Yanlışta biliyor olabilirim ama "bitirdiği" diziden tekrar para kazanmak istediği doğru.
Aynen, uğraşılmaz bunlarla. Zaten dizinin oyuncusu da yazmış.Ay Blu Tv bunlarla dizi falan yapmaz zaten böyle büyük tazminat konusu olursa. Her türlü haklar atv'de olduğu için, başlarına bela olur bu mahkemeler.