- koymusun sen sonra fark ettim.Linklerde bir sorun yok, niye öyle dedi ki. 😱
hem kızıyorlar hem nispet yapar gibi paylaşım yapıyorlarBu Atv nin derdi ne bu kadar çok neye kızdı acaba da Blu Tv de bile yaptırmadı diziyi ya
Geçen gün Aman Reis Duymasın'ı yayınlamışlardı bir de.hem kızıyorlar hem nispet yapar gibi paylaşım yapıyorlar
aynen film yayınlandı bu haber geldi şimdi ne olacak Allah bilir herşey beklerim bu kanaldanGeçen gün Aman Reis Duymasın'ı yayınlamışlardı bir de.
hem kızıyorlar hem nispet yapar gibi paylaşım yapıyorlar
atv yönetiyorBu dizinin kendi resmi sayfası Atv nin değil
hem kızıyorlar hem nispet yapar gibi paylaşım yapıyorlar
Tam bir rezalet geçen gün bende gördüm aman reis duymasınıGeçen gün Aman Reis Duymasın'ı yayınlamışlardı bir de.
atv yönetiyor
dizinin bazı hakları kanalda ondanHadi canım Atv niye yönetsin ki
dizinin bazı hakları kanalda ondan
dizi en son atvdeydi yapım olarak zaten ama atv açıyor atv dizilerini istisna varmı bilmiyorumBen dizinin yapımcıları açıyor sanıyordum ya
Ben dizinin yapımcıları açıyor sanıyordum ya
YouTube'da Yalnız Kurt tanıtımı bile yüklemişler.dizi en son atvdeydi yapım olarak zaten ama atv açıyor atv dizilerini istisna varmı bilmiyorum
Bütün atv dizilerinin youtube kanalları atv tarafından yönetiliyor.dizi en son atvdeydi yapım olarak zaten ama atv açıyor atv dizilerini istisna varmı bilmiyorum
YouTube'da Yalnız Kurt tanıtımı bile yüklemişler.
ATV'nin yaptığı her şey rezillik. En büyüğü ise EDHO ve İkimizin Sırrı.Tam bir rezalet geçen gün bende gördüm aman reis duymasını
Hercai, Edho, İkimizin Sırrı demek istedin herhalde. Doğru mu anladım?ATV'nin yaptığı her şey rezillik. En büyüğü ise EDHO ve İkimizin Sırrı.
Yoo. Ama seni mi kıracağım, Hercai de olsun.Hercai, Edho, İkimizin Sırrı demek istedin herhalde. Doğru mu anladım?