2014 Edge of Tomorrow / Yarının Sınırında | Film Bilgileri & Yorumları

Groundhog Day'den mi bahsediyorsun acaba? Sanırım bu tarz filmleri sevmediğin belli ve belli bir noktada haklı da olabilirsin ama en azından Transformers gibi saçmalıkların yanında bu film çok çok daha iyi ve eli yüzü düzgün bir bilim-kurgu yani o tarz filmlerden farklı.:)

Transformers'ı izlemedim ve izlemeyi düşünmüyorum o filmleri. Yok dediğim film o değildi. Yeniden başlayıp olayları çözmek hiç çekmedi değil ama yeterli değildi bir film için. Bilim Kurgu'ya karşı değilim ama böyle akıl işi olarak pek göremediğim işleride sevmem.:X

Transformers'ı izlemedim ve izlemeyi düşünmüyorum o filmleri. Yok dediğim film o değildi. Yeniden başlayıp olayları çözmek hiç çekmedi değil ama yeterli değildi bir film için. Bilim Kurgu'ya karşı değilim ama böyle akıl işi olarak pek göremediğim işleride sevmem.:X
Sakın izleme zaten bende asla öyle filmler izlemem.Evet dediğin gibi kült bilim-kurgu yapmak zor işi.Akıl işi seviyorsan Source Code ya da farklı bir şey istiyorsan District 9 önerebilirim.:)

Sakın izleme zaten bende asla öyle filmler izlemem.Evet dediğin gibi kült bilim-kurgu yapmak zor işi.Akıl işi seviyorsan Source Code ya da farklı bir şey istiyorsan District 9 önerebilirim.:)

Şu sıralar önerilere pek cevap veremeyeceğima ma yinede dikkate alıp listemin sonlarına yerleştirdim.:X

Yorumu kopyalamayı unutmuşum, blogdaki yorumu aynen kopyalıyorum. :)

Bu yıl izlememekte direndiğim bilim kurgu filmlerinden biriydi Edge of Tomorrow fakat özellikle Source Code ile benzeştiği noktalar olduğunu duymamla heveslenip izlemeye karar verdim. Ne yazık ki beklentilerimin epey altında kaldı film.

Zaman döngüsü içeren filmler en sevdiğim filmler arasındadır fakat artık sanırım bu konuda doyum noktasına ulaşmaya başladığımdan zor beğeniyorum. Edge of Tomorrow da bu türe yeni bir şey katamadığı gibi kendisinden önceki filmlerin de gerisinde kalmış ve bence ortaya sıkıcı sayılabilecek bir film çıkmış.

Filmin en iyi yanı Emily Blunt’ın performansıydı. Kendisi bu role çok yakışmış ve filmle biraz olsun bağlantı kurabilmemi sağlayan karakter kendisinin karakteri oldu. Tom Cruise da fena sayılmayacak bir performansa imza atmış ama filme ciddi bir katkı yaptığını söylemek zor.

Sonuç olarak Edge of Tomorrow belki bu tarzda fazla film izlememiş kişiler için ilgi çekici olabilir ama bu tip pek çok film izlemiş biri için tatmin edici olmaktan çok uzak bir yapım…

5.5/10