Ece Yörenç'ten Reyting Sitemi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1428143773.jpg

Başarılı senarist Ece Yörenç reyting sistemine sitem etti!

Twitter üzerinden reyting sistemine tepki veren Ece Yörenç ''Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın'' diyerek sitem etti. Dün akşam yayınlanan Medcezir dizisinin reytingleri çok düşmüş, AB grubunda en düşük reytingini almıştı.

Ece Yörenç tepkilerini şu twittlerle dile getirdi :

thumbnail_1428143773.jpg

Başarılı senarist Ece Yörenç reyting sistemine sitem etti!

Twitter üzerinden reyting sistemine tepki veren Ece Yörenç ''Ben bu reytingleri hiç ciddiye almıyorum, siz de almayın, keyfinize bakın'' diyerek sitem etti. Dün akşam yayınlanan Medcezir dizisinin reytingleri çok düşmüş, AB grubunda en düşük reytingini almıştı.

Ece Yörenç tepkilerini şu twittlerle dile getirdi :
eee doğru söylemiş Arka sokaklar iyi şaşırttı Tns yi

bana birkaç ay yapım destekçisinin mesajlarını hatırlattı bu mesajlar:A

Herkes şikayetçi zaten bu sistemden şikayetçi olmayan yok :D

Reyting iyi gelse böyle bir mesaj atmazdi bu sezon dizi senaryo olarak kötü gidiyor , demek sorun sende ))))

Son düzenleme:
Sezon başında iyi reyting alıyordu, sonra düştü.

Sistemin bir günahı yok kadın, diziyi kötü yazıyorsun. Anla artık. Nerede o ilk sezon? Aç önce kendin seyret farkına var.

Ben Medcezir'den hiç zevk alamıyorum son bölümlerde, konu bitti maalesef. Bu yüzden Ece'yi çok haklı bulamayacağım. :)

Hem sistemde sorun var hemde Ece Yörenç'te. Kabul etsin dizinin bu kadar düşmesinin 1 numaralı sebebi kendisi. Çok saçmalayınca izleyici bırakır tabiki diziyi. Ben artık TV'den izlemiyorum. YouTube'tan gereksiz yerleri atlayarak izliyorum.

Bence de haklı değil, dizinin bu kadar düşmesinin bir sorumlusu da kendisi. Sezon başındaki istikrarını sürdürebilseydi reytingleri düşse bile bu kadar gerilemezdi.

sistem tuhaf cidden ama medcezir'in düşmesinin sistemle alakası yok. bölümler başta sıkıcıydı rakipler gelince toparlanamadı. ama bölüm olarak toparladılar. turunç nadir'den sonra nasıl ilerlicek diye merak ediyorduk şu ana kadar ilk sezonki keyifte gidiyor bana göre dizi.

reytingi kötü gelen tns ye sarıyor)) denklerde ufak sorunlar var fox ve stv ye kıyak yapıyor ama diğer kanalların reytingleri doğru ölçüyor. hele romantik komedide tns de 3-0 öndeyken sitem etmek komedi))) sezon başı iyi alırken hiç böyle konuşuyordu)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919