Ece Yörenç'ten Reyting Sitemi!

Sistemde sorun yok Karagül çok iyi :A
sebep belli o dizi gönderme yapmıyor sadece olaylar sırasında pankart açıyor Arka sokaklar göndermeyle zeynep zamanında liderliği kaybetti tesadüfmü Arka sokakların 287.bölümünde bildiğin Devlete karşı ayaklanan polis ve ekibi vardı gazisine sahip çıkmayan bir devletin hikayesini anlattığı için liderliği kaybetmişti 287.bölümde cuma zaten bir türlü liderliği alamadı Yer gök Aşk dizisi karadayı şefkat tepe gibi dizileri geçmesi ve Acunu

ya arkadas izlenmiyo iste nedir bu artistlik sanki her yaptiklari is mukemmel ve cok iyi rating almasi gerekiyor gibi. sacmasapan vicik vicik dizi cekiyosunuz izlenmeyince de rating sistemini ciddiye almiyormus bak bak. her cumartesi sabahi saat 10 dedin mi ratingleri aramaya basladigina eminim

Hem sistemde sorun var hemde Ece Yörenç'te. Kabul etsin dizinin bu kadar düşmesinin 1 numaralı sebebi kendisi. Çok saçmalayınca izleyici bırakır tabiki diziyi. Ben artık TV'den izlemiyorum. YouTube'tan gereksiz yerleri atlayarak izliyorum.
Gereksiz yerleri atlayinca 2-3 bolumde bir gozuken ve 19 sn sahnesi olan ayşe kaliyor geriye dizinin alayı gereksiz .ss
Kardesim olmasa diziyi birakip kara ekmeği izliycem ama kız tutturmus cagatay diye ayni @Çiğdem- .ss .ss
Dizide konu monuda yok hani diziyi oyle izledigimde pek yok dizi izlerken kardesimi konusturuyorum ben konusuyorum falan :)

Gereksiz yerleri atlayinca 2-3 bolumde bir gozuken ve 19 sn sahnesi olan ayşe kaliyor geriye dizinin alayı gereksiz .ss
Kardesim olmasa diziyi birakip kara ekmeği izliycem ama kız tutturmus cagatay diye ayni @Çiğdem- .ss .ss
Dizide konu monuda yok hani diziyi oyle izledigimde pek yok dizi izlerken kardesimi konusturuyorum ben konusuyorum falan :)
Bir şekilde kardeşini de ikna etsen Çağatay'ı bırakır, Asiye hayranı olur aslında. :D

Benim gördüğüm deneklerde yaş,karakter çeşitliliği sıkıntısı var ve bu sorun kısa sürede çözülecek bir sorun da değil.

haklı deil bence dizi kötü ve düşmüş bu kadar basit yani :D

Diziyi 1 sezondur izlemeyen ben ilk sezon için özetine bile katlanırdım çünkü harbi bölümlerdi :) Bana sistemden mistemden bahsetmesin dizi bildiğin rezalet ,hayır nasıl 3 reyting alıyor asıl ben ona şaşıyorum :) Bence yatsın kalksın şükretsin 3 alacak kadar saf bir kitleyi bulmuş . Tabi kişilerin zevkleri kendilerinedir ama bence 3 bile fazla.