E Yapım'dan Yeni Dizi: "Sevgi Çiçeği"

Zamanında inat etmeyip Aşkın Alfabesi'ni okusaydın senaristlik becerilerimi görürdün. :A

Bu arada Karadeniz şivesi kullanmayacağım, çünkü bir yanlış yapıp tepki toplamak istemiyorum. :)
Karadeniz şivesi yapmazsan Karadeniz dizisi olur mu ama bak bana ben yapmıştım bu da benim senaryomun kalitesini gösterir. :A Ben gazımı veririm alan alır :F

Valla seninle aynı güne getirip çarpıştıracağım 'Yabancı' isimli dizim senin dizini reytinglerde sollayacak :A
Başka gün bul kendine. Zaten yaz için 2 dizi olacak, ikisini de aynı güne mi koyacaksın? :A

Yardım etme konusunda da ciddiydim, fena mı olur yardımın dokunsa? :X

Başka gün bul kendine. Zaten yaz için 2 dizi olacak, ikisini de aynı güne mi koyacaksın? :A

Benim dizimi başlatacağımın bile garantisi yok henüz bakalım belki rafa kaldırırım :F yardım ederim işlerimi yoluna sokabilirsem :A

Halkın Polisi var ve halkın Kahramanı ve beyazsoyun projesi olan Lanet ve garip dünya bide cookiesin projesi dilencinin taşı

Konuyu ben de biraz klasik buldum ama takip etmeye çalışırım Aşkın Alfabesi hatrına @Aserat :A

İzlediğin dizilerin konusundan daha farklıdır en azından. :A

Olmasa da olur zaten, o kadar mühim değil. Olmadı senin dizini okur, şive konusunda örnekler alırım. :D
Diziyi takip etmeme isteği oluştu şu an bende. :A Ben müşteriyim ve bana iyi davranman lazım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking