İyi işlersen neden olmasın.Sevdaluk gibi olursa okursun herhalde.
Biz de ondan bıktık, ama reyting getiriyor işte. Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim.
@Bully, @Billy Kane, @mrt-06, @Nisa
Yorumlarınızı beklerim.
İyi işlersen neden olmasın.Sevdaluk gibi olursa okursun herhalde.
Biz de ondan bıktık, ama reyting getiriyor işte. Teşekkürler.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim.
@Bully, @Billy Kane, @mrt-06, @Nisa
Yorumlarınızı beklerim.
Zamanında inat etmeyip Aşkın Alfabesi'ni okusaydın senaristlik becerilerimi görürdün.İyi işlersen neden olmasın.
Karadeniz şivesi yapmazsan Karadeniz dizisi olur mu ama bak bana ben yapmıştım bu da benim senaryomun kalitesini gösterir. Ben gazımı veririm alan alırZamanında inat etmeyip Aşkın Alfabesi'ni okusaydın senaristlik becerilerimi görürdün.
Bu arada Karadeniz şivesi kullanmayacağım, çünkü bir yanlış yapıp tepki toplamak istemiyorum.
bendeki zaten küçük ağanın devamı ve Arka sokakların uyarlamasıKaradeniz şivesi yapmazsan Karadeniz dizisi olur mu ama bak bana ben yapmıştım bu da benim senaryomun kalitesini gösterir. Ben gazımı veririm alan alır
O zaman bana yardım edersin, ben bilmiyorum çünkü.Karadeniz şivesi yapmazsan Karadeniz dizisi olur mu ama bak bana ben yapmıştım bu da benim senaryomun kalitesini gösterir. Ben gazımı veririm alan alır
Valla seninle aynı güne getirip çarpıştıracağım 'Yabancı' isimli dizim senin dizini reytinglerde sollayacakO zaman bana yardım edersin, ben bilmiyorum çünkü.
Başka gün bul kendine. Zaten yaz için 2 dizi olacak, ikisini de aynı güne mi koyacaksın?Valla seninle aynı güne getirip çarpıştıracağım 'Yabancı' isimli dizim senin dizini reytinglerde sollayacak
Benim dizimi başlatacağımın bile garantisi yok henüz bakalım belki rafa kaldırırım yardım ederim işlerimi yoluna sokabilirsemBaşka gün bul kendine. Zaten yaz için 2 dizi olacak, ikisini de aynı güne mi koyacaksın?
Yardım etme konusunda da ciddiydim, fena mı olur yardımın dokunsa?
Halkın Polisi var ve halkın Kahramanı ve beyazsoyun projesi olan Lanet ve garip dünya bide cookiesin projesi dilencinin taşıBaşka gün bul kendine. Zaten yaz için 2 dizi olacak, ikisini de aynı güne mi koyacaksın?
Yardım etme konusunda da ciddiydim, fena mı olur yardımın dokunsa?
bence başlat zaten az proje varBenim dizimi başlatacağımın bile garantisi yok henüz bakalım belki rafa kaldırırım yardım ederim işlerimi yoluna sokabilirsem
Başlat, ama başka gün olsun.Benim dizimi başlatacağımın bile garantisi yok henüz bakalım belki rafa kaldırırım yardım ederim işlerimi yoluna sokabilirsem
Şu sınavlarım bir bitsin mezun olayım da ayarlarım bir şeyler.Başlat, ama başka gün olsun.
Umarım yardım edersin, yoksa çok kırılırım.
benimkiler çarşamba ve PerşembeBaşlat, ama başka gün olsun.
Umarım yardım edersin, yoksa çok kırılırım.
İzlediğin dizilerin konusundan daha farklıdır en azından.Konuyu ben de biraz klasik buldum ama takip etmeye çalışırım Aşkın Alfabesi hatrına @Aserat
Olmasa da olur zaten, o kadar mühim değil. Olmadı senin dizini okur, şive konusunda örnekler alırım.Şu sınavlarım bir bitsin mezun olayım da ayarlarım bir şeyler.
Diziyi takip etmeme isteği oluştu şu an bende. Ben müşteriyim ve bana iyi davranman lazım.İzlediğin dizilerin konusundan daha farklıdır en azından.
Olmasa da olur zaten, o kadar mühim değil. Olmadı senin dizini okur, şive konusunda örnekler alırım.
Bu tehditten korktuğumu söyleyemem.Diziyi takip etmeme isteği oluştu şu an bende. Ben müşteriyim ve bana iyi davranman lazım.
İyi sen bilirsin.Bu tehditten korktuğumu söyleyemem.
Tamam, dizilerine laf eden yok. Yeter ki takip et.İyi sen bilirsin.