Eşref Rüya - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

Dizinin bütçesi çokmuş. En az 8 alması lazım 6 da değil. :D

İlk özinleme sanki dizinin son sahnesi gibi.
bayagi bu yonde yoruma denk geldim .

sence , neden boyle bir sey yaptilar ?

bu arada ilk onizleme sekansini ^scarface filminin epik sahnelerinden birine benzettim . mekan , dekor , yerde yatanlar, esref'in yarali hali vs .

@Royal_Highness vidyolar icin tesekkur ederim.

bayagi bu yonde yoruma denk geldim .

sence , neden boyle bir sey yaptilar ?

bu arada ilk onizleme sekansini ^scarface filminin epik sahnelerinden birine benzettim . mekan , dekor , yerde yatanlar, esref'in yarali hali vs .

@Royal_Highness vidyolar icin tesekkur ederim.

Kesinlikle bende öyle bir hava sezdim.
Bence neden yaptilar, hikayenin sonunu gösterip, varacaklari noktayi gösterdiler, ama hikaye oraya nasil varacak, iste dizinin kendisi o. Bence böyle.

• Beğendim
Reactions: Dante
Kesinlikle bende öyle bir hava sezdim.
Bence neden yaptilar, ^hikayenin sonunu gösterip, varacaklari noktayi gösterdiler, ama hikaye oraya nasil varacak, iste dizinin kendisi o. Bence böyle.
^hmmm...

- ^teorik aciklama icin tesekkur ederim sevgili yakamoz asi .

bu arada , su tarz bir yoruma da denk geldim ; ethem bey'in vardir bir bildigi . -> boyle gosterdiler ama dizideki geliskenlerle beraber
^sonu farkli da sonuclanabilir....

ben ise ; keske boyle bir sahne gosterilmeseydi tarafindayim .

goreceli elbette .

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
^hmmm...

- ^teorik aciklama icin tesekkur ederim sevgili yakamoz asi .

bu arada , su tarz bir yoruma da denk geldim ; ethem bey'in vardir bir bildigi . -> boyle gosterdiler ama dizideki geliskenlerle beraber
^sonu farkli da sonuclanabilir....

ben ise ; keske boyle bir sahne gosterilmeseydi tarafindayim .

goreceli elbette .

Bekleyip görecegiz ama ben baya ümitliyim. Uluc Bayraktar yönetmen, senarist de sevdigim biri, Söz, Teskilat, Marasli gibi dizilere dokunmus. Cagatay'i ve Necip Memili'yi de severim zaten. Bakalim bizi ne bekliyor.

• Beğendim
1. Bölüm 3. Ön İzleme

• Beğendim
Ön izlemeler de iyiydi. İnternetten şans vereceğim. :D

• Beğendim
Bekleyip görecegiz ama ben baya ümitliyim. Uluc Bayraktar yönetmen, senarist de sevdigim biri, Söz, Teskilat, Marasli gibi dizilere dokunmus. Cagatay'i ve Necip Memili'yi de severim zaten. Bakalim bizi ne bekliyor.
elbette ,dedigin gibi - benim adima da begendigim kisilerin diziye imza atiyor olmasi diziye bakmam icin onemli done .
ancak, yine de dedigim yerdeyim - ^basrolun akibeti bastan belli olan dizi ve filmler den lezzeti almak yari yariya iniyor tarafim adina. . .
bi nevi , bildigin sonlu bir projeyi bastan izlemek gibi .

goreceli elbette .

neyse , ilk bolum yarin. gorkemli bir giris bekliyorum. basligi acilir acilmaz yorumlasiriz. 😛

kareo baglaminda son eklenen 3.onizlemeye bayildim .:bhr::love1: sanirim galatasaray lisesi onu /istiklal caddesi cekiminden bir kesit izlettirildi.keman ve kult bir eser ~ muzik ve demet'in sesiyle olusan minik yardim bulutu . < ince dusunulmus samimi bir sekans .

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak