Eşref Rüya - Tanıtım Fragmanı | Kanal D - Yeni Dizi

İlk özinleme sanki dizinin son sahnesi gibi.
bayagi bu yonde yoruma denk geldim .

sence , neden boyle bir sey yaptilar ?

bu arada ilk onizleme sekansini ^scarface filminin epik sahnelerinden birine benzettim . mekan , dekor , yerde yatanlar, esref'in yarali hali vs .

@Royal_Highness vidyolar icin tesekkur ederim.

bayagi bu yonde yoruma denk geldim .

sence , neden boyle bir sey yaptilar ?

bu arada ilk onizleme sekansini ^scarface filminin epik sahnelerinden birine benzettim . mekan , dekor , yerde yatanlar, esref'in yarali hali vs .

@Royal_Highness vidyolar icin tesekkur ederim.

Kesinlikle bende öyle bir hava sezdim.
Bence neden yaptilar, hikayenin sonunu gösterip, varacaklari noktayi gösterdiler, ama hikaye oraya nasil varacak, iste dizinin kendisi o. Bence böyle.

• Beğendim
Reactions: Dante
Kesinlikle bende öyle bir hava sezdim.
Bence neden yaptilar, ^hikayenin sonunu gösterip, varacaklari noktayi gösterdiler, ama hikaye oraya nasil varacak, iste dizinin kendisi o. Bence böyle.
^hmmm...

- ^teorik aciklama icin tesekkur ederim sevgili yakamoz asi .

bu arada , su tarz bir yoruma da denk geldim ; ethem bey'in vardir bir bildigi . -> boyle gosterdiler ama dizideki geliskenlerle beraber
^sonu farkli da sonuclanabilir....

ben ise ; keske boyle bir sahne gosterilmeseydi tarafindayim .

goreceli elbette .

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
^hmmm...

- ^teorik aciklama icin tesekkur ederim sevgili yakamoz asi .

bu arada , su tarz bir yoruma da denk geldim ; ethem bey'in vardir bir bildigi . -> boyle gosterdiler ama dizideki geliskenlerle beraber
^sonu farkli da sonuclanabilir....

ben ise ; keske boyle bir sahne gosterilmeseydi tarafindayim .

goreceli elbette .

Bekleyip görecegiz ama ben baya ümitliyim. Uluc Bayraktar yönetmen, senarist de sevdigim biri, Söz, Teskilat, Marasli gibi dizilere dokunmus. Cagatay'i ve Necip Memili'yi de severim zaten. Bakalim bizi ne bekliyor.