Evet çok riskli kanal kendi ayağına sıktı.Aynen kendini riske attı boşa.![]()
Evet çok riskli kanal kendi ayağına sıktı.Aynen kendini riske attı boşa.![]()
Gerçi 2. sezon hikaye çok güçlü ise yine iyi gider.Evet çok riskli kanal kendi ayağına sıktı.
Aynen iyi gider. Diziyi hiç izlemedim ama güzel bir işe benziyor.Gerçi 2. sezon hikaye çok güçlü ise yine iyi gider.![]()
Ben şans verdim sevemedim. Ama DEMET - ÇAĞATAY hatrına iyi gitsin bakalım.Aynen iyi gider. Diziyi hiç izlemedim ama güzel bir işe benziyor.
Ben Çağatay'ı en son Adını Feriha Koydum'da izlemiştim bi daha da hiç izlemedim. Demet Özdemir'i de hiç mi hiç izlemedim 😂 konusu ilgimi çekti.Ben şans verdim sevemedim. Ama DEMET - ÇAĞATAY hatrına iyi gitsin bakalım.![]()
Zarar ediyormuş zaten şuan.Evet çok maliyetli bir iş. En az hep 7-8 alması lazımmış. 6 ve altına düştüğü an tehlikeye girer.
Çağatay bölüm başı çok alıyor ondan da etkisi var.Zarar ediyormuş zaten şuan.
Evet indirime gidilmeli ki devam etsin dizi. Yoksa bir kişi yüzünden birçok kişi ekmeğinden olacak.Çağatay bölüm başı çok alıyor ondan da etkisi var.![]()
Demet'ten kim bilir kaç katı para alıyordur.Evet indirime gidilmeli ki devam etsin dizi. Yoksa bir kişi yüzünden birçok kişi ekmeğinden olacak.
İsraf.Demet'ten kim bilir kaç katı para alıyordur.![]()
Bölüm başına 23 Milyon TL basıyor kanal. Herşeyi ile. Tâbi zarar eder. Artık öyle Ezel dizisindeki gibi konuk oyuncu olarakta olsa Kenan'ın yanına Kıvanç getirmek falan çok zor. Bu maliyetler ile kanalların seyirciye küçük sürprizler bile yapması imkansızlaşıyor.Zarar ediyormuş zaten şuan.
Başrollere o kadar para yedirmeyecekler o zaman.Bölüm başına 23 Milyon TL basıyor kanal. Herşeyi ile. Tâbi zarar eder. Artık öyle Ezel dizisindeki gibi konuk oyuncu olarakta olsa Kenan'ın yanına Kıvanç getirmek falan çok zor. Bu maliyetler ile kanalların seyirciye küçük sürprizler bile yapması imkansızlaşıyor.
Ben bilmem. Bu işin bir orta yolu bulunmalı artık.Başrollere o kadar para yedirmeyecekler o zaman.![]()
Sanmıyorum pek bulunacağını.Ben bilmem. Bu işin bir orta yolu bulunmalı artık.![]()
İllaki bulacakları bir zaman gelecek. Yoksa dizi/program gibi bir şey kalmaz televizyon adına.Sanmıyorum pek bulunacağını.
Bence o zaman geldi, baksana reklamsızlıktan erkenden sezon finali yapıyor diziler.İllaki bulacakları bir zaman gelecek. Yoksa dizi/program gibi bir şey kalmaz televizyon adına.![]()
Önceden eski diziler ( Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Aşkı Memnu vs. Uzatabilirsin burayı) 1 Temmuz'a kadar süre uzatılır. Yazında bir ay seyrettirilirdi. Her biri 13 bölüm anlaşmadan olmak üzere sezonda 39 bölümlük anlaşmalar olurdu. Geç başlayanlar 16/20 bölümde sezon finali verirdi. Özellikle Mart ayında başlayanlar. Bu işin raconu, bilineni buydu. Ayrıca her karekter sezon sonu bir sonuca bağlanır, gelecek sezon için merak uyandırıcı noktada bırakılırdı.Bence o zaman geldi, baksana reklamsızlıktan erkenden sezon finali yapıyor diziler.
Çok güzel özetlemişsin, her şey eskide güzeldi, eskiden güzeldi maalesef...Önceden eski diziler ( Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Aşkı Memnu vs. Uzatabilirsin burayı) 1 Temmuz'a kadar süre uzatılır. Yazında bir ay seyrettirilirdi. Her biri 13 bölüm anlaşmadan olmak üzere sezonda 39 bölümlük anlaşmalar olurdu. Geç başlayanlar 16/20 bölümde sezon finali verirdi. Özellikle Mart ayında başlayanlar. Bu işin raconu, bilineni buydu. Ayrıca her karekter sezon sonu bir sonuca bağlanır, gelecek sezon için merak uyandırıcı noktada bırakılırdı.
Şimdi ise bu durum ile alakalı zerre bir şey kalmadı ortada. 26/32 bölüm arasına isteyen istediği gibi sezon finali/final yapıyor. Karektere ne olmuş. Sonu nereye bağlanmış umurunda değil. Shipleme devri başladığından beri her şey çok bozdu. Fanlara göre senaryo yazmaları falanda tuzu biberi oldu sektöre. Bu shipleme olayını ilk kim çıkardı ise orada bozulmaya başladı sektör. Tâbi sadece bununla kalmayıp bunlara boyun eğen senaristlerde suçlu. Al işte şimdi işte kalabilmek için isteneni yazıyor. Belki de kafasında olan senaryo bambaşka ama yazamıyor çekiniyor. Çekindiği kesim kim ? Bu diziyi izleyen fanlar.Çok gülüyorum öyle olunca. Etme bulma dünyası. İllaki devran dönecek ama böyle gitmeyeceği kesin.
![]()
Genel olarak katılmakla birlikte; bir sezonda 38-39-40 bölüm artık herkesi yoruyor ve boğuyor.Önceden eski diziler ( Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Aşkı Memnu vs. Uzatabilirsin burayı) 1 Temmuz'a kadar süre uzatılır. Yazında bir ay seyrettirilirdi. Her biri 13 bölüm anlaşmadan olmak üzere sezonda 39 bölümlük anlaşmalar olurdu. Geç başlayanlar 16/20 bölümde sezon finali verirdi. Özellikle Mart ayında başlayanlar. Bu işin raconu, bilineni buydu. Ayrıca her karekter sezon sonu bir sonuca bağlanır, gelecek sezon için merak uyandırıcı noktada bırakılırdı.
Şimdi ise bu durum ile alakalı zerre bir şey kalmadı ortada. 26/32 bölüm arasına isteyen istediği gibi sezon finali/final yapıyor. Karektere ne olmuş. Sonu nereye bağlanmış umurunda değil. Shipleme devri başladığından beri her şey çok bozdu. Fanlara göre senaryo yazmaları falanda tuzu biberi oldu sektöre. Bu shipleme olayını ilk kim çıkardı ise orada bozulmaya başladı sektör. Tâbi sadece bununla kalmayıp bunlara boyun eğen senaristlerde suçlu. Al işte şimdi işte kalabilmek için isteneni yazıyor. Belki de kafasında olan senaryo bambaşka ama yazamıyor çekiniyor. Çekindiği kesim kim ? Bu diziyi izleyen fanlar.Çok gülüyorum öyle olunca. Etme bulma dünyası. İllaki devran dönecek ama böyle gitmeyeceği kesin.
![]()