Hem etiketle , hemde laf çak yüzsüzlüğün dikalası.
Hem etiketle , hemde laf çak yüzsüzlüğün dikalası.
Ahtapot İsmail her yere yetişiyorsun. Maaşallah.
Bir tane daha geldiAhtapot İsmail her yere yetişiyorsun. Maaşallah.![]()
Her şeyi yapıyor, herşeyiBir tane daha geldi
14. Bölüm 2. Ön İzleme
Aslında sen azmedersen tüm bölümleri bitirirsin zaten çok bir şey yok ama ilk bölümden sonra ikinci sezona atlarsan da anlarsın yani nolcakDizinin illa bölümüne bakıp sonra bu sezonki ilk bölüme (14. bölüm) atlarsam nasıl olur @Bully ?
İlk 15 dakika sıkıcı ilerliyor
------
Yalnız daha ilk bölümde Eşref’in bu güncel haliyle erken ölümünü bilmek pek hoş olmadıtüm izleme hevesimi yok etti
Kesin o kızda ölecek Eşref’ten önce finalde.
Yeğenim izliyormuş. Ona eşlik ederim sararsaAslında sen azmedersen tüm bölümleri bitirirsin zaten çok bir şey yok ama ilk bölümden sonra ikinci sezona atlarsan da anlarsın yani nolcakZehir gibisin sen
Dizi sonradan açılıyor. Annem mafya izlemez ama bunu çok sevdi.
Dediğin mevzu biraz heves kaçırıyor ama belki öyle de olmazNeler değişiyor Türk dizilerinde
Şu paylaşımı atacaktım tam konuyaSon bölümden. İyi malzeme çıkar bundan sosyal medyaya
Söz’ün senaristi Eşref’in senaristi zatenYeğenim izliyormuş. Ona eşlik ederim sararsa
Afra karakterinin diziden ayrıldığınıda geçen konuda sohbet ederken öğrenmiştim.
Bu dizide ben bi yarım saat izlemiştim zamanında. Şu Söz dizisinde oynayan bunların baba dediği adamı öldürmüştü. Şu paylaştığın görselde kafasında silah olanda vurulmuş bir eve hapis olmuşlardı, Eşref’e kötü haberi vermişlerdi. O kısımları izlemiştim![]()
“Şımarık küçük kızkardeşler” dizilerde hep büyüğüne ayak bağı olup bela oluyor. Hiç şaşmazSöz’ün senaristi Eşref’in senaristi zatenDediğin Söz dizisindeki adam (Görkem Sevindik) burda da çok iyi rol kesiyor
Güzel bir kısım izlemişsin, daha neler var
Daha açığa çıkacak sırlar var. Onlar da ortaya çıkınca çift haneler gelir
‘Siz hepiniz Eşref Tek!’
Aynen, ah Afra ah.. Her şeyi başlatan da o aslında“Şımarık küçük kızkardeşler” dizilerde hep büyüğüne ayak bağı olup bela oluyor. Hiç şaşmaz![]()
14. bölüm bulamadım yokmuş. Hafta sonu bölümden kısa videolara bakar belki güncel bölümünde eşlik ederim. Gıcık kaptım bu durumaAynen, ah Afra ah.. Her şeyi başlatan da o aslındaAna hikaye onun başının altından çıkıyor
![]()
14.bölümü yüklememişler mi tüh14. bölüm bulamadım yokmuş. Hafta sonu bölümden kısa videolara bakar belki güncel bölümünde eşlik ederim. Gıcık kaptım bu duruma![]()
Yok bizede yok gibi. Çok detaylı bakmadım. Aman çok önemli değil. Hafta sonuna kısa videolar ile hakim olup, fragmanlar ve bazı çarşambaları bakarım. Diziye bayılsaydım şimdi 2. bölüme bakmış olurdum14.bölümü yüklememişler mi tühArtık Prime Video’da izlenebiliyor bölümler ama sen yurt dışında olduğun için bölümleri görebiliyorsundur
Haftaya Çarşamba da nöbet günümmüşBölüme yetişemeyebilirim
![]()