Kanal D Eşref Rüya - Dizi Yorumları

Dizinin illa bölümüne bakıp sonra bu sezonki ilk bölüme (14. bölüm) atlarsam nasıl olur @Bully ? :A
İlk 15 dakika sıkıcı ilerliyor :A
------

Yalnız daha ilk bölümde Eşref’in bu güncel haliyle erken ölümünü bilmek pek hoş olmadı :A tüm izleme hevesimi yok etti :A
Kesin o kızda ölecek Eşref’ten önce finalde.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Dizinin illa bölümüne bakıp sonra bu sezonki ilk bölüme (14. bölüm) atlarsam nasıl olur @Bully ? :A
İlk 15 dakika sıkıcı ilerliyor :A
------

Yalnız daha ilk bölümde Eşref’in bu güncel haliyle erken ölümünü bilmek pek hoş olmadı :A tüm izleme hevesimi yok etti :A
Kesin o kızda ölecek Eşref’ten önce finalde.
Aslında sen azmedersen tüm bölümleri bitirirsin zaten çok bir şey yok ama ilk bölümden sonra ikinci sezona atlarsan da anlarsın yani nolcak :A Zehir gibisin sen :A

Dizi sonradan açılıyor. Annem mafya izlemez ama bunu çok sevdi.

Dediğin mevzu biraz heves kaçırıyor ama belki öyle de olmaz :A Neler değişiyor Türk dizilerinde :A

Şu paylaşımı atacaktım tam konuya :A Son bölümden. İyi malzeme çıkar bundan sosyal medyaya :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aslında sen azmedersen tüm bölümleri bitirirsin zaten çok bir şey yok ama ilk bölümden sonra ikinci sezona atlarsan da anlarsın yani nolcak :A Zehir gibisin sen :A

Dizi sonradan açılıyor. Annem mafya izlemez ama bunu çok sevdi.

Dediğin mevzu biraz heves kaçırıyor ama belki öyle de olmaz :A Neler değişiyor Türk dizilerinde :A

Şu paylaşımı atacaktım tam konuya :A Son bölümden. İyi malzeme çıkar bundan sosyal medyaya :A

Yeğenim izliyormuş. Ona eşlik ederim sararsa :A
Afra karakterinin diziden ayrıldığınıda geçen konuda sohbet ederken öğrenmiştim.
Bu dizide ben bi yarım saat izlemiştim zamanında. Şu Söz dizisinde oynayan bunların baba dediği adamı öldürmüştü. Şu paylaştığın görselde kafasında silah olanda vurulmuş bir eve hapis olmuşlardı, Eşref’e kötü haberi vermişlerdi. O kısımları izlemiştim :A

• Güldürdün
Yeğenim izliyormuş. Ona eşlik ederim sararsa :A
Afra karakterinin diziden ayrıldığınıda geçen konuda sohbet ederken öğrenmiştim.
Bu dizide ben bi yarım saat izlemiştim zamanında. Şu Söz dizisinde oynayan bunların baba dediği adamı öldürmüştü. Şu paylaştığın görselde kafasında silah olanda vurulmuş bir eve hapis olmuşlardı, Eşref’e kötü haberi vermişlerdi. O kısımları izlemiştim :A
Söz’ün senaristi Eşref’in senaristi zaten :A Dediğin Söz dizisindeki adam (Görkem Sevindik) burda da çok iyi rol kesiyor :A

Güzel bir kısım izlemişsin, daha neler var :A

Daha açığa çıkacak sırlar var. Onlar da ortaya çıkınca çift haneler gelir :A

‘Siz hepiniz Eşref Tek!’

• Güldürdün
Söz’ün senaristi Eşref’in senaristi zaten :A Dediğin Söz dizisindeki adam (Görkem Sevindik) burda da çok iyi rol kesiyor :A

Güzel bir kısım izlemişsin, daha neler var :A

Daha açığa çıkacak sırlar var. Onlar da ortaya çıkınca çift haneler gelir :A

‘Siz hepiniz Eşref Tek!’
“Şımarık küçük kızkardeşler” dizilerde hep büyüğüne ayak bağı olup bela oluyor. Hiç şaşmaz :A

• Güldürdün
14. bölüm bulamadım yokmuş. Hafta sonu bölümden kısa videolara bakar belki güncel bölümünde eşlik ederim. Gıcık kaptım bu duruma :A
14.bölümü yüklememişler mi tüh :A Artık Prime Video’da izlenebiliyor bölümler ama sen yurt dışında olduğun için bölümleri görebiliyorsundur :A

Haftaya Çarşamba da nöbet günümmüş :A Bölüme yetişemeyebilirim :A

• Güldürdün
14.bölümü yüklememişler mi tüh :A Artık Prime Video’da izlenebiliyor bölümler ama sen yurt dışında olduğun için bölümleri görebiliyorsundur :A

Haftaya Çarşamba da nöbet günümmüş :A Bölüme yetişemeyebilirim :A
Yok bizede yok gibi. Çok detaylı bakmadım. Aman çok önemli değil. Hafta sonuna kısa videolar ile hakim olup, fragmanlar ve bazı çarşambaları bakarım. Diziye bayılsaydım şimdi 2. bölüme bakmış olurdum :A
Can Borcu’nu önce uğurlamak istiyorum :A
Bu ara akşamları boş vaktim çok oluyor. Yorgunluğumu Tv başında dinlenerek geçirdiğim için bir çok diziye bakıyorum. Zamanla azaltırım :A

• Güldürdün