Kanal D Eşref Rüya - Dizi Yorumları

reyting basliginda ekledigim mesajimi buradan da paylasayim, uzerine bolume dair yenir ekleme - bi ara yaparim ;

goreceli elbette ,^bence ,esref ruya dunku bolumu ile daha yuksegini hak ediyordu . elbette , iki grupta yukselmesine sevindim .

reytinglerin artarak devam edecegine inaniyorum . ki, dunku bolum bi nevi bunun kivilcimi gibiydi. velhasil - bolumden cok keyif aldim .

pek yazmam bu tur yorumlar ancak istisna olarak yazmis bulunayim ;
bu dizi tutmazsa, cidden bariz yazik olur....

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
Son iki işini izledim Demet Özdemir'in. Drama da beni şaşırtmıştı. (İyi anlamda)
Bende Çağatay ile Demet'i bir türlü yan yana koyamadım. Fragmanlarda bana göre çok iyi değildi.

2. Bölüm 2. Fragmanı

Dizinin 1. bölümü, Youtube’da 10 milyon izlenmeyi aştı.
aaaaa RTÜK göreve 😱 :A @MasacRE @serhatt @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi

Bölümün Youtube’da sansürsüz yayınlanması güzeldi, Gürdal’ın küfürler damga vurdu :A

‘Gaddar’ken yapamadığı tek şeyi de yapmış oldu :A

Hak edilmiş bir ceza.
sevgili bully , gaddar ornegini bayagi veren olmus youtube da .
izleyicisinin icinde ukte kalmisti gaddar dizisinin tek sezonda kalmasi .

gaddar da oldugu gibi -burada da- esref bi nevi antihero olarak ilerliyor .

bu arada, dedigin sahne nin baslangic ,gelisim ve sonuc youtube da ayri vidyo ile verilmis . 10 - 12 dakika civariydi sanirim. tum bu olanlarin matematigini sahnelerin gecis kompozisyonunu ince eleyip dokumus senarist ve yonetmen .

unutmadan , bir sahne daha var burada yazilmamis sanirim ;
hotelin koridorlarinda esref > aglayan bir kiza denk gelmisti. bu kisma dair sahneler ustte dedigim 12 dakikalik epik finale dogru olan sekanslar icerisinde yer aldi yanilmiyorsam.

son olarak dizi de ; esref'in yanindakiler de etkili yazilmis orijinal karakterler .
adeta cizgi roman dan isinlanmis gibiler . her biri nin farkli ozelligi var .

ozetle , ^film gibi bir bolumdu her anlamda . reytingi daha yuksek almaliydi. pek anlamam reyting konusundan, ancak,hissiyatim olarak izledigim bolum dunku reyting sonuclarinin cok uzerinde bir puani hak ettigi yonunde .

Eşref Rüya, Çarşamba günü tekrar bölümü ile ekrana gelecek.
bu iyi oldu. bolca tekrar ve yeni bolum tanitim donmeli. bi tik iddiali olacak ama ; sadece 2. bolumu izleyen bile ardina diziye baslarsa - sasirmam - sevgili tenten .
Haftasonu ilk 2 bölümü izleyecegim insallah firsat bulursam. :D
bir an once yeni bolume yetis 😉 :bhr:

• Beğendim
Reactions: Bully and TenTen