Çağatayın kasa sığmamış seninle uyumlu olmaz bu durumdaRezo. 😱
Çağatayın kasa sığmamış seninle uyumlu olmaz bu durumda
Aaa niye ayol erkoyla kadın arasında fark olmalı illa.Çağatayın kasa sığmamış seninle uyumlu olmaz bu durumda
bu oldukca iyi bir rakam . bugun ve yarin da bu sayi daha da yukselir gibi.Dizinin 3. bölümü Youtube'da 10 milyon izlenmeyi aştı.
adamı öldürmeseydi @serhatt ile @Emre Ozansoy un kullanımına verebilirim hem adam ölmüşten beter olurduDizi kendini izlettiriyor ama tam içine çekemiyor, eksik olan bir şeyler var. Klişelere başvurulmaya devam ediliyor.
Demet Özdemir'in oyunculuğunu da çok beğenmiyorum, duyguyu tam veremiyor.
Boş yapma da adamın instasını ver.adamı öldürmeseydi @serhatt ile @Emre Ozansoy un kullanımına verebilirim hem adam ölmüşten beter olurdu
sen katır gibi olduğun için seni taşıyamazdıBoş yapma da adamın instasını ver.![]()
Ben kendimi taşıtmam zaten kıyamam.
Çağatay, sence bu rol için çok mu kasıyor?Dizi kendini izlettiriyor ama tam içine çekemiyor, eksik olan bir şeyler var. Klişelere başvurulmaya devam ediliyor.
Demet Özdemir'in oyunculuğunu da çok beğenmiyorum, duyguyu tam veremiyor.
Ağır abi bir mafya olabilmek için biraz kasması gerekiyor aslında. Bence rolüne yakışmış ve iyi oynuyor.Çağatay, sence bu rol için çok mu kasıyor?
Ben bu ka çirkin değilim hoşt. .ss5-6 cm daha uzun olsa sen derdim yanındakiEkli dosyayı görüntüle 134521
Hangi yılBen bu ka çirkin değilim hoşt. .ss