Evde zor duruyorum sinirden. Hiç bir diziye bu kadar haksızlık olmadı. Bu saatten sonra yayınlamasınlar.
Evde zor duruyorum sinirden. Hiç bir diziye bu kadar haksızlık olmadı. Bu saatten sonra yayınlamasınlar.
senin reyisin lafına bakıp hareket etme dün tulumbada su bitti der bugün süperizx))) nabza göre şerbet)) ohb de son reklama girmişzati.ss neyse reyisin çaresizliğini en iyi bu özetliyor maddeleri anlatacakken tek dediği şu: (kendi bile savunamıyor maddeleri)Bizim reisinin olduğu yerde bunlar ayakta el pençe olur [emoji4] ben zaten Survivor izliyorum öyle reklam arasında zap yaparken gördüm şansa ekonomik büyümelerden bahsediyordu [emoji4]
kösem başlayacak nerdeyse bukadar rezillik olmaz ayoll @xemrexxxEvde zor duruyorum sinirden. Hiç bir diziye bu kadar haksızlık olmadı. Bu saatten sonra yayınlamasınlar.
hangisi önce başlarsa onu izle bencekösem başlayacak nerdeyse bukadar rezillik olmaz ayoll @xemrexxx
23:00 DE yayına girermi dizi bilmiyorum ya olmazsahangisi önce başlarsa onu izle bence
kösem başlayacak nerdeyse bukadar rezillik olmaz ayoll @xemrexxx
ne cumartesisi ayoll hafta perşembe basşayacak zaten cumartesi diye ihtimal yok zaten en erken pazar olabilirdi onada bu herif yine engel oluyor git onu vur bizde kurtulalımSen en iyisi MS sonuçlarını açıkla zaten neredeyse ayda 1 açıklanıyor hiç değilse erkene alınmış olur Bundan sonraki hafta taaa gelecek seneye Yani Pazartesinden gününde mi açıklanacak ciddi ciddi? CUMARTESİ olma imkanı yok mu? Vakit nakit malum.
Korkmak derken? Kılıçdaroğlunun şu anda izlediği politikadan haberin yok sanırım.Sanırsın Pazar günü anayasayı değil Kılıçdaroğlu'nu oylayacağız, bu ne ahlaksızca ne mide bulandırıcı bir propagandadır anlamadım ki. Varsa cesaretin kolaj yapmak yerine çık karşısına! Niye korkuyorsun karşısına çıkmaktan? Arkasından konuşmak insanlığa yakışır mı?
Korkmak derken? Kılıçdaroğlunun şu anda izlediği politikadan haberin yok sanırım.
Manavi çağırıyor evet cikarsa manavlar kapanacak diyor. Bakkalı çağırıyor evet çıkarsa bakkallar kapanacak diyor. Muhtarı çağırıyor bak evet verirseniz muhtarlıklar kapanacak diyor. Asgari ucretle calisanlari çağırıyor bak asgari ucret kalkar diyor. Lokantacilari çağırıyor bak lokantalar kapanacak diyor. Baska bi politikasi var mi bu adamın? Erdoğan'la konuşsa siyasi hayatı biter siyasi hayatı. Korkmakmis yav hehe.
2013 yılında çağırdık niye gelmedi?
Cumhurbaşkanının reytinge ihtiyacımı var Reytingleri ortadaayy bari eşkiya olmayacaktı neden açıklama yapmadılar dizi yok diye milleti enayi gibi beklettiler bence bilerek açıklama yapmadılar programı izlesin millet kapatmasın diye bukadar terbiyesizlik olmaz ayoll 😵😵😵 @xemrexxx @mesmeso61
Evet oyları zaten 62-63'te şu anOnu bunu bırak sen, gece gündüz madem KK'den başka bir şey bilmiyor ve KK çıkıp canlı yayına düello davet ediyor, o düelloyu geri çevirmek racona uyar mı? Siyasi hayatı bitermiş, e sizin için daha iyi değil mi hem böylece Eveti garanti altına almış olup hatta yüzde 60 ı geçersiniz öyle bir şey olurda, niye korkuyorsunuz peki bu adamın karşısına çıkmaktan? Afedersin de benim Reis diye tanımladığım bir adam tutup da rakibinin arkasından konuşup onun karşısına çıkmaya çekiniyor, reddediyorsa ben bu sıfatı bir kez daha sorgulardım bence. @papuleoo
ertuğrul izleyicisi dısında kim izledi bunları ayoll millet ne zaman susucak diye küfür ede ede izliyorCumhurbaşkanının reytinge ihtiyacımı var Reytingleri ortada
Hep garanti 4 aldı ama Ertuğrul zamanı 7 aldıertuğrul izleyicisi dısında kim izledi bunları ayoll millet ne zaman susucak diye küfür ede ede izliyor
senin reyisin lafına bakıp hareket etme dün tulumbada su bitti der bugün süperizx))) nabza göre şerbet)) ohb de son reklama girmişzati.ss neyse reyisin çaresizliğini en iyi bu özetliyor maddeleri anlatacakken tek dediği şu: (kendi bile savunamıyor maddeleri)
ertuğrul dısında süründüler cnm kimsenin bunları taktığı yok sırf millet kanalı kapatmasın diye eşkiya yok demedilerHep garanti 4 aldı ama Ertuğrul zamanı 7 aldı
Düşman kesildin başımıza kim izlemek istemesin %50 adama oy veriyorertuğrul dısında süründüler cnm kimsenin bunları taktığı yok sırf millet kanalı kapatmasın diye eşkiya yok demediler
Bu ka süre konuştuğuna göre oylar istediği seviyede değil)Seni şakacı seni [emoji4] adam ne yapsın Kemal abe maddeleri okumadığı için Reis de bu adamı dinlemeyin dinliyor haklı olarak [emoji4]
eşkiyam yayınlanmazsa tebrikmi bekliyor benden ayoll canımızı sıktıDüşman kesildin başımıza kim izlemek istemesin %50 adama oy veriyor