Ne bekliyorsun hafta sonu seçim var ve adam cumhurbaşkanı oy istemesi lazım napsın başkababam zaten maç izliyor ben odamdayım digitürk play açık oradan izleyecem ama herif susmuyorki ayoll
Git şu herifi sustur kılıç vur kellesine
Ne bekliyorsun hafta sonu seçim var ve adam cumhurbaşkanı oy istemesi lazım napsın başkababam zaten maç izliyor ben odamdayım digitürk play açık oradan izleyecem ama herif susmuyorki ayoll
kız türkiyede bu ka genç varmıydı herkes soru soruyor galibababam zaten maç izliyor ben odamdayım digitürk play açık oradan izleyecem ama herif susmuyorki ayoll
kız türkiyede bu ka genç varmıydı herkes soru soruyor galiba
@Tolstoyevski güzel bir konuya değinmiş koca karılar gibi dedikodu yapıyor kemal beyinNe bekliyorsun hafta sonu seçim var ve adam cumhurbaşkanı oy istemesi lazım napsın başka
Diriliş zamanı konuşmıcak cumhurbaşkanı@Tolstoyevski güzel bir konuya değinmiş koca karılar gibi dedikodu yapıyor kemal beyin
ama şu saate konusma kalırmı cnm diğer dizilerde 21:45 gidiyordu saat 23:00 olucak nerdeyse eşkiyaya büyük haksızlık varDiriliş zamanı konuşmıcak cumhurbaşkanı
Survivor koş zaman geçsinama şu saate konusma kalırmı cnm diğer dizilerde 21:45 gidiyordu saat 23:00 olucak nerdeyse eşkiyaya büyük haksızlık var
kız sanayide çağ atlamışız geriye doğru giderek çağ atlayan ilk ülke olduk helal valla ben efsuna dönüyorum zaten yarım saate kösem başlar
Ekli dosyayı görüntüle 54835
hahah ayy @mesmeso61 yu salarım şu herifin üstünede dizimizi izleyelim ayollSurvivor koş zaman geçsin
Kösem bizim klasmanda değil [emoji4]@Çiğdem- bu gidişle kösemle aynı saatte başlayacak diziye laf eden @papuleoo ya müstehak
yeni bölümü beklerken biz
Ekli dosyayı görüntüle 54833
resi çok güzel espriler yapıyor büyüdük,güçlendik falan filan ama bir efsun değil ben ohb ye geçiyorum zaten edho da çıkmıcak herhaldeKösem bizim klasmanda değil [emoji4]
Reis fena döktürüyor [emoji4] sende izle malum ekonomik büyümeyi seviyorsun [emoji4]
Böyle bekle boş boş Survivor izleme
kösemi canlı izleyemicem galiba aynı baslayacaklarresi çok güzel espriler yapıyor büyüdük,güçlendik falan filan ama bir efsun değil ben ohb ye geçiyorum zaten edho da çıkmıcak herhalde
survivoru daha finale kadar izlemem sanırım cnm daha ilgilimi çeken birşey olmaz galibaBöyle bekle boş boş Survivor izleme
başlıcak mı emin misinkösemi canlı izleyemicem galiba aynı baslayacaklar
survivoru daha finale kadar izlemem sanırım cnm daha ilgilimi çeken birşey olmaz galiba
Reis, emre biraz kızsın diye ekonomik büyümelerde rakamlar veriyor [emoji4]resi çok güzel espriler yapıyor büyüdük,güçlendik falan filan ama bir efsun değil ben ohb ye geçiyorum zaten edho da çıkmıcak herhalde
Dizi fanları sayesinde hayır çıkıcakbaşlıcak mı emin misin
ne var bunda @Çiğdem- de güzel olduğunu iddia ediyor ayrıca salı günleri tek reyis vardır o da budur gerisi faso fiso)Reis, emre biraz kızsın diye ekonomik büyümelerde rakamlar veriyor [emoji4]
Bu reise ablamız [emoji4] ama bir reis değil [emoji4]ne var bunda @Çiğdem- de güzel olduğunu iddia ediyor ayrıca salı günleri tek reyis vardır o da budur gerisi faso fiso)
Ekli dosyayı görüntüle 54836
senin reis dediğin bunun yanında el pençe durur neyse ohb de son sahneler hadi çüz)Bu reise ablamız [emoji4] ama bir reis değil [emoji4]
Bizim reisinin olduğu yerde bunlar ayakta el pençe olur [emoji4] ben zaten Survivor izliyorum öyle reklam arasında zap yaparken gördüm şansa ekonomik büyümelerden bahsediyordu [emoji4]senin reis dediğin bunun yanında el pençe durur neyse ohb de son sahneler hadi çüz)