'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Şok Ayrılık!

Yanımda olsan kaçmazdın şuan :A
Ben istemeden gittiğim her konuyu karıştırıyorum, dün forumdan resimler konusunu karıştırıp bastırdım bir arkadaş yönetimden atıldı sonra admin açıklama yaptı, geçen yine normal dizi konusunda karıştırıp kaçmıştım. Bu aralar yürüyen kaos durumundayım, bana bulaşma yanarsın. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Ben istemeden gittiğim her konuyu karıştırıyorum, dün forumdan resimler konusunu karıştırıp bastırdım bir arkadaş yönetimden atıldı sonra admin açıklama yaptı, geçen yine normal dizi konusunda karıştırıp kaçmıştım. Bu aralar yürüyen kaos durumundayım, bana bulaşma yanarsın. :A @Dosi
Başına gelecek var söyliyim :A

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Herkes tarafını belli etti :A
Ben tarafsızım :bhr: eskiden beri sevdiğim bir isim muhabetim olmayan biriyle tartışması olsa dahi ben karışmama taraftarıyım.Hep öyle davrandım. Karışmasam dahi bulaştırıldığım oluyor. Karışsam ortalik yangın yeri olur demek ki :F

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Ben tarafsızım :bhr: eskiden beri sevdiğim bir isim muhabetim olmayan biriyle tartışması olsa dahi ben karışmama taraftarıyım.Hep öyle davrandım. Karışmasam dahi bulaştırıldığım oluyor. Karışsam ortalik yangın yeri olur demek ki :F
Haklısın canım hemen günah keçisi oluyorsun o yüzden uzak dur .ss

• Harika
Reactions: Dosi
Allah'ım yine kaos çıkmış. @Dosi @Yiğitt @Aserat @serhatt :A :A

58b429dacbbf3433f0e4b557.jpg

Ben burdayken yapsanıza şu kaoslarınızı, yeter be. @Aserat @Yiğitt :bağır::ppp: Haksız mıyım @Dosi :A:A
ee ben seni kaos öncesi etiketleyip konuya getirtmiştim. Sen hemen kaçmışsın sonra, senin hatan :A
ben de uyuyacaktım. Resmen yarım saatimi yedi :A uyku kaçmadan yakalamaya gideyim bari :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz