- Reaksiyon puanı
- 67,846
- Puanı
- 1,060
Yanımda olsan kaçmazdın şuanBenim dikenlerim hep üzerimde tatlım zaten, kavgalarda hep yanındayım biliyorsun ki.
Yanımda olsan kaçmazdın şuanBenim dikenlerim hep üzerimde tatlım zaten, kavgalarda hep yanındayım biliyorsun ki.
Ben istemeden gittiğim her konuyu karıştırıyorum, dün forumdan resimler konusunu karıştırıp bastırdım bir arkadaş yönetimden atıldı sonra admin açıklama yaptı, geçen yine normal dizi konusunda karıştırıp kaçmıştım. Bu aralar yürüyen kaos durumundayım, bana bulaşma yanarsın. @DosiYanımda olsan kaçmazdın şuan
ikinizde sevdiğim isimlersiniz oyüzden kaçmam en doğrusuKaçın, ben mücadeleye tek başıma devam ederim
Başına gelecek var söyliyimBen istemeden gittiğim her konuyu karıştırıyorum, dün forumdan resimler konusunu karıştırıp bastırdım bir arkadaş yönetimden atıldı sonra admin açıklama yaptı, geçen yine normal dizi konusunda karıştırıp kaçmıştım. Bu aralar yürüyen kaos durumundayım, bana bulaşma yanarsın. @Dosi
Herkes tarafını belli ettiikinizde sevdiğim isimlersiniz oyüzden kaçmam en doğrusu
Tek çare senin yönetime girmen. Neyse ben istediğimi yaptırdım dün, sırada seni yönetime sokmak kaldı.Başına gelecek var söyliyim
Ben tarafsızım eskiden beri sevdiğim bir isim muhabetim olmayan biriyle tartışması olsa dahi ben karışmama taraftarıyım.Hep öyle davrandım. Karışmasam dahi bulaştırıldığım oluyor. Karışsam ortalik yangın yeri olur demek kiHerkes tarafını belli etti
Haklısın canım hemen günah keçisi oluyorsun o yüzden uzak dur .ssBen tarafsızım eskiden beri sevdiğim bir isim muhabetim olmayan biriyle tartışması olsa dahi ben karışmama taraftarıyım.Hep öyle davrandım. Karışmasam dahi bulaştırıldığım oluyor. Karışsam ortalik yangın yeri olur demek ki
Geç kaldın hayatım nerelerdesin
Kaosun içeriği dolu olsa ben de sana eşlik ederdim.
Ben de bunlarla idare ediyorum işte.Kaosun içeriği dolu olsa ben de sana eşlik ederdim.
ee ben seni kaos öncesi etiketleyip konuya getirtmiştim. Sen hemen kaçmışsın sonra, senin hatan
Koş koş.ee ben seni kaos öncesi etiketleyip konuya getirtmiştim. Sen hemen kaçmışsın sonra, senin hatan
ben de uyuyacaktım. Resmen yarım saatimi yedi uyku kaçmadan yakalamaya gideyim bari
Aaa geldin işte daha ne istiyorsun
Arkadaş konuda kendisi konu olduğu için boş demiş, o olmasa gayet dolu bir konu olurBen de bunlarla idare ediyorum işte.
Ama kısa sürmüş, bu ne böyle hemen tatlıya bağlıyorsunuz.Aaa geldin işte daha ne istiyorsun
Aha fitilledim ateşi galiba, @Dosi boşver uykuyu.Arkadaş konuda kendisi konu olduğu için boş demiş, o olmasa gayet dolu bir konu olur