OZ dizisinde sağlam adamı içerde bozmuşlardıyani bunun hiç şansı yokbu oğlan cezaevine düşerse kesin prison break in kahraman kötüsü t-bag in pantolon cebinden tutup dolaşır
arap kanalımı bu
my de görümceydiler burada elti
OZ dizisinde sağlam adamı içerde bozmuşlardıyani bunun hiç şansı yokbu oğlan cezaevine düşerse kesin prison break in kahraman kötüsü t-bag in pantolon cebinden tutup dolaşır
arap kanalımı bu
my de görümceydiler burada elti
Bunlardan biriyle sevgili falan olsun da hollywooda gitsinGercek hayatta da kiskaniyor meryosu bence intihar edun @Çiğdem- ve @batuhankaralar@destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @Forumdash @gizem ak @Dosi Ekli dosyayı görüntüle 55499
Cehennemin dibinde ol ayoll işimi gücümü bıraktım onu merak ediyordum birde öcüler gibi huykuruyor hihuhuhuymuş@Çiğdem- senin için korku filmi çıkmış koş kız@destere @batuhankaralar @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @gizem ak
kız senden çıksa çıksa balık sesi çıkar kıskanmaCehennemin dibinde ol ayoll işimi gücümü bıraktım onu merak ediyordum birde öcüler gibi huykuruyor hihuhuhuymuş@Harunnn60
Haziranda neyin evindeymiş bu diziyemi geri dönücem demeye çalısıyorkız senden çıksa çıksa balık sesi çıkar kıskanma
biraz daha eğilse öne doğru
hhahah aa haziranda evdeyim diyor resmen konusmayı öğrenemedi gitti ayoll şuna konusmayı öğretsene
biraz daha eğilse öne doğruböyle insanın içine dert oluyor sanki her an görecekmişsinde bir türlü göremiyormuşsun gibi
neyi görememiş ki destere totoşu ne dersin çiğdem hogathasıhhahah aa haziranda evdeyim diyor resmen konusmayı öğrenemedi gitti ayoll şuna konusmayı öğretsene
kızın ensesini göremedimneyi görememiş ki destere totoşu ne dersin çiğdem hogathası
kızın ensesini göremedimüzüntümün sebebi budur
Hemen buraya dadanmıs ayoll kaşla göz arasındaneyi görememiş ki destere totoşu ne dersin çiğdem hogathası
Kaynak abi bende duydumda kesin mi?Dizi bu hafta sezon finali ile sezona ara verecek.
Benim kaynaklar biraz gizlidir [emoji4] neyseki sen farklı kaynak bulmuşsun [emoji4]Kaynak abi bende duydumda kesin mi?
Bunlardan biriyle sevgili falan olsun da hollywooda gitsin
Cehennemin dibinde ol ayoll işimi gücümü bıraktım onu merak ediyordum birde öcüler gibi huykuruyor hihuhuhuymuş@Harunnn60
biraz daha eğilse öne doğruböyle insanın içine dert oluyor sanki her an görecekmişsinde bir türlü göremiyormuşsun gibi
Dizi bu hafta sezon finali ile sezona ara verecek.
evet arkadaşlar hogatha çiğdeme bugün inme inebilir ozan akbabanın düğünü başlamış çikinella baş yerli parlağını da kaybetmiş oluyorKaynak abi bende duydumda kesin mi?
@Yiğitt ile biz anca evde oturup dizi izleyelim ayoll elin kızları kapıyor oğlanlarıevet arkadaşlar hogatha çiğdeme bugün inme inebilir ozan akbabanın düğünü başlamış çikinella baş yerli parlağını da kaybetmiş oluyor@Forumdash @Aserat @mrt-06 @vadikızı @Harunnn60 @Dosi
kız bu da sana gelsin
Sen beceriksizsen napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?