Ergenusların günü kurtarmak için yaptığı capsler işte aslında kaale bile almaya gerek yok.
Hiçç gerek yokk ablacım😉
Ergenusların günü kurtarmak için yaptığı capsler işte aslında kaale bile almaya gerek yok.
kız zaten meryoşu biz safiye sultan oalrak yolladık bu diziye bitirecek diziyi inşallahhhahaha bunlar sayesinde reytingimiz yükselmişti ayoll sırf meryem için harcadılar inş düşmeyiz
filimi bilmemde ben vadinin eylülde bile yayınlanıcağna şuan ihtimal vermiyorum televizyonda gözlerimle görmeden hiçbir dedikoduya kulak asmam bu saatten sonrakız zaten meryoşu biz safiye sultan oalrak yolladık bu diziye bitirecek diziyi inşallahzaten @Doğu ile de anlaştık deniz çakır vadi filminde oynayacak @batuhankaralar a nanik olacak
Ekli dosyayı görüntüle 53144
Oha ne güzel dizide oynuyodu bırakcak şimdi gereksiz kız .ss%120 bursu ilk kez duydum sanırım @Çiğdem- kızcağız diziden gitsin diye üniversiteye cebinden para vermişpis çikinella bunu da yapmıştır.ss @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Bully @dosimosi @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53148
%120 bursu ilk kez duydum sanırım @Çiğdem- kızcağız diziden gitsin diye üniversiteye cebinden para vermişpis çikinella bunu da yapmıştır.ss @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Bully @dosimosi @eskici
Oha ne güzel dizide oynuyodu bırakcak şimdi gereksiz kız .ss
ayy bu hızırın kızı değilmi yoll ohh gidiyor demek senaryo gereğide okumak için ayrılır diziden kurtulucaz müjdeden sonra bundanda%120 bursu ilk kez duydum sanırım @Çiğdem- kızcağız diziden gitsin diye üniversiteye cebinden para vermişpis çikinella bunu da yapmıştır.ss @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Bully @dosimosi @eskici
Hahaha bunu yapan kadındır herhalde edho karılar için efsane ya
Pusu da fetüş amcacilar için efsane ne var bunda hangisi daha kötüHahaha bunu yapan kadındır herhalde edho karılar için efsane ya
ifotum ne hoş duruyor%120 bursu ilk kez duydum sanırım @Çiğdem- kızcağız diziden gitsin diye üniversiteye cebinden para vermişpis çikinella bunu da yapmıştır.ss @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Bully @dosimosi @eskici
EyvahhhBilgehan Reis, İlyas'ın kaç bölüm yapamadığını 3-4 bölümde yapmış [emoji2]
Ekli dosyayı görüntüle 53306
@Çiğdem- ablası bu en iyi oyuncu yarışmasına kayır yaptırmamış geçir oklavanı kafasınaÇakır ve Memati'nin yine yan yana olmasının hayali bile güzel be, gerçeği olsa Vadiciler sürü halinde akın ederler 20 reyting garanti
@Çiğdem- ablası bu en iyi oyuncu yarışmasına kayır yaptırmamış geçir oklavanı kafasına
aaa içerde neyse fanları çok ama eşkiyaya 3-4 kişiyiz destek veren hemen izlediğin dizileri yollyuorsun emreye batuhan yoksa okalva geliyor ayollÇakır ve Memati'nin yine yan yana olmasının hayali bile güzel be, gerçeği olsa Vadiciler sürü halinde akın ederler 20 reyting garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?