ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

%120 bursu ilk kez duydum sanırım @Çiğdem- kızcağız diziden gitsin diye üniversiteye cebinden para vermiş :A pis çikinella bunu da yapmıştır.ss @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Bully @dosimosi @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53148

:FAferim kıza ne güzel okul kazanmış sette o kadar saat çalışmasına rağmen
hemde aferim valla

diziden buy ayrıldı yerine meryoşum geliyor resmen memesel kayıp yaşıyorsun sen kudur çikinella kudur:A @cookies @vadikızı @destere @dosimosi @eskici @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 53143

:F:F buna en çok üzülecek @Çiğdem- ayoll:F

Oha ne güzel dizide oynuyodu bırakcak şimdi gereksiz kız .ss
%120 bursu ilk kez duydum sanırım @Çiğdem- kızcağız diziden gitsin diye üniversiteye cebinden para vermiş :A pis çikinella bunu da yapmıştır.ss @cookies @vadikızı @destere @sürgünüm @Forumdash @batuhankaralar @mrt-06 @Bully @dosimosi @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53148
ayy bu hızırın kızı değilmi yoll ohh gidiyor demek senaryo gereğide okumak için ayrılır diziden kurtulucaz müjdeden sonra bundanda :Z:Z:Z

Kim yaptıysa eline sağlık ya uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim :A :F :F @vadikızı @emree-29 @Çiğdem- @Sherlock @vadikızı

Ann3yX.jpg
Hahaha bunu yapan kadındır herhalde edho karılar için efsane ya :kiki::kiki:

Çakır ve Memati'nin yine yan yana olmasının hayali bile güzel be, gerçeği olsa Vadiciler sürü halinde akın ederler 20 reyting garanti :A

qjA2m5.png

@Çiğdem- ablası bu en iyi oyuncu yarışmasına kayır yaptırmamış geçir oklavanı kafasına:A
Çakır ve Memati'nin yine yan yana olmasının hayali bile güzel be, gerçeği olsa Vadiciler sürü halinde akın ederler 20 reyting garanti :A

qjA2m5.png
aaa içerde neyse fanları çok ama eşkiyaya 3-4 kişiyiz destek veren hemen izlediğin dizileri yollyuorsun emreye batuhan yoksa okalva geliyor ayoll :A :A :A