zaten forum modları tarafsız değil kişisel kinlerini kararlarına yansıtıyorlar
zaten forum modları tarafsız değil kişisel kinlerini kararlarına yansıtıyorlar
@mrt-06 kafana fırlattı gözlüğünü cnm yarılmıştır inşzaten forum modları tarafsız değil kişisel kinlerini kararlarına yansıtıyorlaradaletsiz kararları tanımıyoruz
Zaten gıcık olduğum bir isim destere mi kestere mi her neyse.
yine hakkımda dedikodu yapmış karpuz kafaZaten gıcık olduğum bir isim destere mi kestere mi her neyse.Muhatap olmak istemiyorum....
Onun özenli senaryosu anca Mayıs'a kadar sürer son dizi bitirici bizim dizinin ayarlarıyla oynamasa barigülmezler konusu kapanınca meryeme senaryonun dönüceği belliydi malesef demekki meryeme çok özenli bir senaryo oluşucak
gülmezleri bu kadın geliyordiye kaldırmıslar belli cnm bu @xemrexxx ler başımıza bir iş açacak tamda anneyi geçmeye başlamıştık ayollOnun özenli senaryosu anca Mayıs'a kadar sürer son dizi bitirici bizim dizinin ayarlarıyla oynamasa bari
Bu Hızır-Meryem ikilisine salça olmasın da öyle bir köşede takılsıngülmezleri bu kadın geliyordiye kaldırmıslar belli cnm bu @xemrexxx ler başımıza bir iş açacak tamda anneyi geçmeye başlamıştık ayoll
Daha hızır alimiz var cnm son 2 bölümde damga vurdu şimdiden yusufa bin basar raci bey seçimlerde gerçekten çok titiz davranıyor rolune hep uyan kişileri bulur getirir
Aga ne yaptın ya iki yıllık diziyi on yıllık dizi ile karşılaştırmak çok yanlış. İki diziyi izleyen biri olarak söylüyorum bu tür karşılaştırmalar diziye zarar verir.
Ya yok zaten Vadiyi başka bir diziyle karşılaştırmak Vadiye hakaret olur, eskiden Polat'ın yanında bir sürü adam vardı şimdi yalnız kalmış bence onu ön plana çıkarmışlarAga ne yaptın ya iki yıllık diziyi on yıllık dizi ile karşılaştırmak çok yanlış. İki diziyi izleyen biri olarak söylüyorum bu tür karşılaştırmalar diziye zarar verir.
Aga yemişim Cahit’ini biz Vadiyi vadi olduğu için sevdik. Eşkiya'nın şu fotoğrafındaki oyuncular sabit mi kalacak? Onlar gidince onlarada mı gazoz diyeceğiz? Bu capsi yapanın...Ya yok zaten Vadiyi başka bir diziyle karşılaştırmak Vadiye hakaret olur, eskiden Polat'ın yanında bir sürü adam vardı şimdi yalnız kalmış bence onu ön plana çıkarmışlar
Aga yemişim Cahit’ini biz Vadiyi vadi olduğu için sevdik. Eşkiya'nın şu fotoğrafındaki oyuncular sabit mi kalacak? Onlar gidince onlarada mı gazoz diyeceğiz? Bu capsi yapanın...
Ergenusların günü kurtarmak için yaptığı capsler işte aslında kaale bile almaya gerek yok.Aynen öyle ablacım böyle capsleri bende sevmiyorum bu dizide oynayanların yarısı
zaten vadiden gelme neyin karşılaştırması bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?