2.Sezonda Kadroya Katılması Beklenen Oyuncular
- Meryem Uzerli
- Ali Sürmeli
- Hakan Boyav
- Hakan Ural
- Görkem Sevindik
- Selçuk Yöntem
paşam bu salı mı başlıyor dizimiz haftaya salımı
- Meryem Uzerli
- Ali Sürmeli
- Hakan Boyav
- Hakan Ural
- Görkem Sevindik
- Selçuk Yöntem
4 Ekim'de başlayacak abla.paşam bu salı mı başlıyor dizimiz haftaya salımı
4 Ekim'de başlayacak abla.
- Meryem Uzerli
- Ali Sürmeli
- Hakan Boyav
- Hakan Ural
- Görkem Sevindik
- Selçuk Yöntem
Kurtlar Vadisi'nin ilk tanıtımına oldukça benziyor ama bu teaser tanıtım değil miydi ikinci sezon ile alakası yok
En sonda ki kadin diziden ayrilmadi miben bunlarla bir tanıtım bekliyorum dizi bir anda güzelleşti@Forumdash @Çiğdem- @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52025
İkinci fragman çıktı müthişş
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon Diriliş konularında aktif olacak mısın abi?Edho sayfası ne kdr durgun. Geçen sene KPSS olduğu için izleyememistim bu sezon izlemeye başladım ama kimse yok
Bolüm yorum konusu varEdho sayfası ne kdr durgun. Geçen sene KPSS olduğu için izleyememistim bu sezon izlemeye başladım ama kimse yok
bu dizi senaryomu engelliyor Çiğdemi de fetocu diye şikayet etmiş sokak sanati foxtaki bağlantısıyla yaptı pelin diştaşla oda fetocu 15 temmuzu işliyorum diye vadicilerle birlik olduBolüm yorum konusu var
Olacağım inşBu sezon Diriliş konularında aktif olacak mısın abi?
Amaaan forumdan uzak kala kala unuttum la her seyiBolüm yorum konusu var
paşam bu salı mı başlıyor dizimiz haftaya salımı
4 Ekim'de başlayacak abla.
bunlar olanaksız gibi geliyor hakan ural ve görkem sevindik dahil oldu diye biliyorum kaynağın neresi ?
son aldığım haberden sonra meryoşun diziyi reddetme ihitmali arttı @Çiğdem- le @vadikızı nı sanemle deniz çatlatır sadeceEdho sayfası ne kdr durgun. Geçen sene KPSS olduğu için izleyememistim bu sezon izlemeye başladım ama kimse yok
kız baksana @Çiğdem- in oğlan meryoş diziye gelsin diye nasıl da övüyor filmini ama yemezlerMeryem diziye girecek mi girmeyecek mi belli olsa sende bizde rahatlasak emre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?