ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Bölümü az önce seyrettim de ben niye gunu ve saatinde kafam almiyor ya simdi izledim bolumu yeni bolum gibi geldi ben bolumu hangi kafayla izlemisim. Bölüm acayip süpermis.

Şahin Ağanın sensin lafini anlamadim. @sürgünüm sen biliyo musun

bölümü hızlandırarak izledim
helal olsun zeynoya anasının kızı çıktı nazlı ile sahneleri iyiydi
hayriye ana da totoş çıktı .ss hatice de yavaş yavaş mübeccel kıvamına geliyor izleyicinin gözünde

neyse geçelim diğer olaylara kız @Çiğdem- gözün aydın ilyas parlağın kurtulmuş
artık @destere yi adak niyetine kesip dağıtırsın dicem de şimdi de alparslan parlağın tehlikede shaan müstehak bunlar parlaklar için dizi izlersen
) ünal beyin gücü varla yok arası bişi mi ne toplantılarda millet hep birbirine giriyor kan davası güden adamlar hep aynı masada toplantıdan sonra birbirlerini öldürüyorlar
@sürgünüm

Bugün ruyamda EDHO'yu gördum ya. Polat Ünalı öldürüp yerine geciyordu ardindan Karahanlı Kılıç Hüsrev Ağa Laz Ziya falan görünüyordu vay be bence de boyle olacak dizi de yavas yavas citayi yukseltecekler dizinin sonu nasil olacak bakalim bu sefer kiminle kapisiyor olacaklar

ayolll sondakı silah sesleri ünal bey öldürdü bence o adamı çünkü alparslanıda tehdit etti o çocuk ünal beyin damatı olucak bence ünal ölürdü ayrıca ünal bey daha öncede masada birisini öldürdü kimse birşey diyemedi gayette sözü geçiyor

ay neyse kadın sahneleri ço kdiyorlar tabi olacak bak vadide kadın sahnesi yok reytingi dip yaptı
gerçi vadide oyuncu da kalmadı

ay neyse kadın sahneleri ço kdiyorlar tabi olacak bak vadide kadın sahnesi yok reytingi dip yaptı
gerçi vadide oyuncu da kalmadı
olmaz olurmu ayol vadide kadın sahnesinin en kötüsü var defne şamsayeli diye bir kadın ortaya çıkmış her bölüm 20 kişi dövüyor ayy düşüp bayılıcam vlla o kadının süpermenliklerini izlemek yerine meryem çarkıbeyliyi izleyin daha iyi vlla

ayol o kadı nsahnesi mi bak müjde uzmanla deniz çakrı nasıl savaşıyor çakır için

şamsayeli?

ayol o kadı nsahnesi mi bak müjde uzmanla deniz çakrı nasıl savaşıyor çakır için
1 kadının 20 kişi dövdüğü bir dizi olduk çıktık hala eşkiya derdindeyiz önce kendi dizimize bir bakalım bence dizinin içine ettiler resmen

Çiğdem yine eleştirecek birilerini buldu
O dövüş sahnesinde Zeynep vurmadan adamlar yere yığılıyodu gerçi oraya diyecek bir şey yok
heykel gibiydi ayoll 2 kolu açık heykel olur kafanı çarparsın yanlıslıkla öyleydi kadında esneklik 0 ayoll eğilemiyor bile hadi esnek olamazsın anladım eğilmeyi bile beceremiyor bildiğin heykel hele silahlı sahnesi aman allahım o neydi öyle ayoll kadın silah tutamıyor sabit bir yere tutmus silahı çevirmiyor ateş edince sağdakı soldakı adamlar ölüyor

zeynep'i boş verde şu rambo yusuf'u elden çıkartsak iyi olacak
Akif bile iyiydi o dallamadan

zeynep'i boş verde şu rambo yusuf'u elden çıkartsak iyi olacak
Akif bile iyiydi o dallamadan
1 akif öldü 3 akif geldi ayoll cahit yusuf zeynep her bölüm 10 adam öldürsünler sonrada vadinin reytingleri niye böyle ben totelde 4 üstü reyting vermem eğer benim elimde olaydı bu reyting sistemi

1 akif öldü 3 akif geldi ayoll cahit yusuf zeynep her bölüm 10 adam öldürsünler sonrada vadinin reytingleri niye böyle ben totelde 4 üstü reyting vermem eğer benim elimde olaydı bu reyting sistemi

Cahit tapınakcıların yanına sızdığında iyiydi Polat'ın yanına geldi bozdu o da bir de bu sezon senaryo da adını görünce tamam olay bitti

Şu Yusuf'u göndersek diğerleri sorun değil bana kalırsa onların da vadesi dolacaktır tabi ama şu Yusuf denyosundan kurtulalım

hahahah sakalları kesince akif canlanıyor gözümde vlla yusufu görünce akif görmüş gibi oluyorum ama ölmez ali candanı bile yusuf canlandırdı geçen bölümde bu çocuğa başrol düşünüyorlar yeni akif bu anlaşılan

eski Akif'i tercih ederim

ayy vlla şaka maka akif ve kgt gittikten sonra dizide boşluk oluştu ayoll bomboş kaldı dizi

Başta yanlış yaptılar zaten, diziyi KGT dolduruyordu KGT'da gidince Polat'la Cahit kahramanlık yapmaya başladılar bu da inandırıcılık diye bir şey bırakmadı dizide. KGT içinde aslında Akif'i başa getirerek yanlış yaptılar yerine Mirsad gelseydi çok daha farklı olabilirdi ama torpil olunca normal