Polat Şaşmaz
Favori Üye
ayolll sondakı silah sesleri ünal bey öldürdü bence o adamı çünkü alparslanıda tehdit etti o çocuk ünal beyin damatı olucak bence ünal ölürdü ayrıca ünal bey daha öncede masada birisini öldürdü kimse birşey diyemedi gayette sözü geçiyorbölümü hızlandırarak izledim helal olsun zeynoya anasının kızı çıktı nazlı ile sahneleri iyiydi hayriye ana da totoş çıktı .ss hatice de yavaş yavaş mübeccel kıvamına geliyor izleyicinin gözünde
neyse geçelim diğer olaylara kız @Çiğdem- gözün aydın ilyas parlağın kurtulmuş artık @destere yi adak niyetine kesip dağıtırsın dicem de şimdi de alparslan parlağın tehlikede shaan müstehak bunlar parlaklar için dizi izlersen) ünal beyin gücü varla yok arası bişi mi ne toplantılarda millet hep birbirine giriyor kan davası güden adamlar hep aynı masada toplantıdan sonra birbirlerini öldürüyorlar @sürgünüm
ay neyse kadın sahneleri ço kdiyorlar tabi olacak bak vadide kadın sahnesi yok reytingi dip yaptı gerçi vadide oyuncu da kalmadıayolll sondakı silah sesleri ünal bey öldürdü bence o adamı çünkü alparslanıda tehdit etti o çocuk ünal beyin damatı olucak bence ünal ölürdü ayrıca ünal bey daha öncede masada birisini öldürdü kimse birşey diyemedi gayette sözü geçiyor
olmaz olurmu ayol vadide kadın sahnesinin en kötüsü var defne şamsayeli diye bir kadın ortaya çıkmış her bölüm 20 kişi dövüyor ayy düşüp bayılıcam vlla o kadının süpermenliklerini izlemek yerine meryem çarkıbeyliyi izleyin daha iyi vllaay neyse kadın sahneleri ço kdiyorlar tabi olacak bak vadide kadın sahnesi yok reytingi dip yaptı gerçi vadide oyuncu da kalmadı
ayol o kadı nsahnesi mi bak müjde uzmanla deniz çakrı nasıl savaşıyor çakır içinolmaz olurmu ayol vadide kadın sahnesinin en kötüsü var defne şamsayeli diye bir kadın ortaya çıkmış her bölüm 20 kişi dövüyor ayy düşüp bayılıcam vlla o kadının süpermenliklerini izlemek yerine meryem çarkıbeyliyi izleyin daha iyi vlla
şamsayeli?olmaz olurmu ayol vadide kadın sahnesinin en kötüsü var defne şamsayeli diye bir kadın ortaya çıkmış her bölüm 20 kişi dövüyor ayy düşüp bayılıcam vlla o kadının süpermenliklerini izlemek yerine meryem çarkıbeyliyi izleyin daha iyi vlla
1 kadının 20 kişi dövdüğü bir dizi olduk çıktık hala eşkiya derdindeyiz önce kendi dizimize bir bakalım bence dizinin içine ettiler resmenayol o kadı nsahnesi mi bak müjde uzmanla deniz çakrı nasıl savaşıyor çakır için
ay seni de dövse şöyle ağzını burnunu kırsa1 kadının 20 kişi dövdüğü bir dizi olduk çıktık hala eşkiya derdindeyiz önce kendi dizimize bir bakalım bence dizinin içine ettiler resmen
ayy ne haltsa iştee kadıns ahnesinin büyüğü en kötüsü şuan vadideşamsayeli?
ayy ne haltsa iştee kadıns ahnesinin büyüğü en kötüsü şuan vadide
heykel gibiydi ayoll 2 kolu açık heykel olur kafanı çarparsın yanlıslıkla öyleydi kadında esneklik 0 ayoll eğilemiyor bile hadi esnek olamazsın anladım eğilmeyi bile beceremiyor bildiğin heykel hele silahlı sahnesi aman allahım o neydi öyle ayoll kadın silah tutamıyor sabit bir yere tutmus silahı çevirmiyor ateş edince sağdakı soldakı adamlar ölüyorÇiğdem yine eleştirecek birilerini buldu O dövüş sahnesinde Zeynep vurmadan adamlar yere yığılıyodu gerçi oraya diyecek bir şey yok
heykel gibiydi ayoll 2 kolu açık heykel olur kafanı çarparsın yanlıslıkla öyleydi kadında esneklik 0 ayoll eğilemiyor bile hai esnek olamzsın anladım eğilmeyi bile ebceremiyor bildiğin heykel hele silahlı sahnesi aman allahım o neydi öyle ayoll kadın silah tutamıyor sabit bir yere tutmus silahı çevirmiyor ateş edince sağdakı soldakı adamlar ölüyor
1 akif öldü 3 akif geldi ayoll cahit yusuf zeynep her bölüm 10 adam öldürsünler sonrada vadinin reytingleri niye böyle ben totelde 4 üstü reyting vermem eğer benim elimde olaydı bu reyting sistemizeynep'i boş verde şu rambo yusuf'u elden çıkartsak iyi olacak Akif bile iyiydi o dallamadan
1 akif öldü 3 akif geldi ayoll cahit yusuf zeynep her bölüm 10 adam öldürsünler sonrada vadinin reytingleri niye böyle ben totelde 4 üstü reyting vermem eğer benim elimde olaydı bu reyting sistemi
hahahah sakalları kesince akif canlanıyor gözümde vlla yusufu görünce akif görmüş gibi oluyorum ama ölmez ali candanı bile yusuf canlandırdı geçen bölümde bu çocuğa başrol düşünüyorlar yeni akif bu anlaşılanCahit tapınakcıların yanına sızdığında iyiydi Polat'ın yanına geldi bozdu o da bir de bu sezon senaryo da adını görünce tamam olay bitti
Şu Yusuf'u göndersek diğerleri sorun değil bana kalırsa onların da vadesi dolacaktır tabi ama şu Yusuf denyosundan kurtulalım
eski Akif'i tercih ederimhahahah sakalları kesince akif canlanıyor gözümde vlla yusufu görünce akif görmüş gibi oluyorum ama ölmez ali candanı bile yusuf canlandırdı geçen bölümde bu çocuğa başrol düşünüyorlar yeni akif bu anlaşılan
ayy vlla şaka maka akif ve kgt gittikten sonra dizide boşluk oluştu ayoll bomboş kaldı dizieski Akif'i tercih ederim
ayy vlla şaka maka akif ve kgt gittikten sonra dizide boşluk oluştu ayoll bomboş kaldı dizi