tky nedir aga ya iyice antin kuntin bi tip oldun çıktın bırak bu işleriPiyasada kaliteli dizi yok haklisin zengin yasami her dizide var sadece zenginlerin lüks hayatini bir Tky de göstermiyorlar zaten gostermedigi için ise tutmadı ya
tky nedir aga ya iyice antin kuntin bi tip oldun çıktın bırak bu işleriPiyasada kaliteli dizi yok haklisin zengin yasami her dizide var sadece zenginlerin lüks hayatini bir Tky de göstermiyorlar zaten gostermedigi için ise tutmadı ya
Ban Kurtlar Vadisi ile kıyaslamıyorum. Vadinin yerini hiçbir yerli dizi tutamaz benim gözümde o ayrı. Kaçak kadar olsa izlerim diyordum ama şu kadın sahneleri sıktı beni. Daha bi' tane aksiyon müziğiyle tanışamadım. Raci Şaşmaz'dan beklemezdim böyle diziyi.ne yaparlarsa yapsınlar nasıl yaparlarsa yapsınlar tüm kurtlar vadisi oyuncularını bir araya getirselerde öyle bişey asla bi daha gelmeyecek
herşeyiyle bi başkadır vadi müzikleri karakterleri oyuncuları senaryosu aksiyonu aşkı gizemi replikleri herşeyi
vadide aşkın bile bi raconu vardır
bu ülkeye bi tane kurtlar vadisi geldi bi daha da eşi benzeri asla gelmeyecek
çakırda bi taneydi öldü bitti
ama bu dizi daha ilk bölüm o yüzden konuşmak için çok çok erken izlemeye devam edecem yorumlamak için
çakır ismi olunca insanın beklentileri çok daha fazla oluyor şu son şarkı çalınca değiştirdim ben
neyse çakmalar olmaya devam etsin ki aslı yaşasın
racinin böyle bişey yazacağını sanmıyorum derin konuların 1 numaralı ismidir kendisi bu sahneleri yazmış olamazBan Kurtlar Vadisi ile kıyaslamıyorum. Vadinin yerini hiçbir yerli dizi tutamaz benim gözümde o ayrı. Kaçak kadar olsa izlerim diyordum ama şu kadın sahneleri sıktı beni. Daha bi' tane aksiyon müziğiyle tanışamadım. Raci Şaşmaz'dan beklemezdim böyle diziyi.
Aga ismi biraz saçma ama senaryosunun ismiyle alakasi yok gizem gerilim falan vartky nedir aga ya iyice antin kuntin bi tip oldun çıktın bırak bu işleri
tamam biliyorum arada bakıyorum da normal dizi işte neyin gizemiAga ismi biraz saçma ama senaryosunun ismiyle alakasi yok gizem gerilim falan varBir psikopat var kızları tehdit ediyor falan cok degisik dizi
Bahadır Özdener ile ikisi yazıyor.racinin böyle bişey yazacağını sanmıyorum derin konuların 1 numaralı ismidir kendisi bu sahneleri yazmış olamaz
İlk bölümü izleme bence, ikinci bölümü izlersin.tekrarına bakacam ilk bölüm izlenir ama o fragmanlardan ve bu yorumlardan sonra anlaşılan diziye zor katlanacam
ben öyle şeyi sevmem aga zaten diziyi izlememde ilk bölümleri her zaman izlmeye çalışırımİlk bölümü izleme bence, ikinci bölümü izlersin.
Son yarım saat veya 1 saatte asıl olaylar oluyor yoksa başlari sıkıcı geçiyortamam biliyorum arada bakıyorum da normal dizi işte neyin gizemi
İlk bölüm erkeklerden çok kadınlara hitap ediyor ben sevmedim, muhtemelen sen de sevmezsin o yüzden dedim. Böylece ilk bölümden diziden soğumuş olacaksın. Ama fragmanda gördüm ikinci bölümde aksiyon gözüküyor. Yine de sen bilirsin.ben öyle şeyi sevmem aga zaten diziyi izlememde ilk bölümleri her zaman izlmeye çalışırım
Aga aksiyon illa olurda ben simdiye kadar senaryo namina ozgun birsey goremedim o yuzdwn bu dizi beklentileri karsilamaz diye dusunuyorumİlk bölüm erkeklerden çok kadınlara hitap ediyor ben sevmedim, muhtemelen sen de sevmezsin o yüzden dedim. Böylece ilk bölümden diziden soğumuş olacaksın. Ama fragmanda gördüm ikinci bölümde aksiyon gözüküyor. Yine de sen bilirsin.
Abi izledim şimdi bir kısmını kadın sahneleri baya fazla iki kadının çekişmeleri aksiyon çok daha fazla olmalı.İlk bölüm erkeklerden çok kadınlara hitap ediyor ben sevmedim, muhtemelen sen de sevmezsin o yüzden dedim. Böylece ilk bölümden diziden soğumuş olacaksın. Ama fragmanda gördüm ikinci bölümde aksiyon gözüküyor. Yine de sen bilirsin.
Haftaya izler miyim bilmiyorum. Bu sene izleyecek dizi bulamadım maalesef.Abi izledim şimdi bir kısmını kadın sahneleri baya fazla iki kadının çekişmeleri aksiyon çok daha fazla olmalı.
Ama haftaya bomba olacak dizi.Haftaya izler miyim bilmiyorum. Bu sene izleyecek dizi bulamadım maalesef.
Emin değilim. Ben dizi ne anlatıyor onu anlayamadım daha.Ama haftaya bomba olacak dizi.
Çakırın kararsızlığı Meryem ile diğer kızın çekişmesi, kumpas kurulmalar falan öyle devam eder.Emin değilim. Ben dizi ne anlatıyor onu anlayamadım daha.
Bu mu yani dizinin senaryosu? O kadarını biz de anladık.Çakırın kararsızlığı Meryem ile diğer kızın çekişmesi, kumpas kurulmalar falan öyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?