Bilgisayarda biraz sıkıntı vardı da neyse hallettim başlıyorumNiye ya, herkes Polat'ın Elif'e olan aşkına sevdalıydı. Ben çevremden bilirim, bütün kızlar Polat gibi seveni buldukta evlenmedik mi diyorlardı.
Hayrola, meşgul müsün?
dalgalandım da duruldum diye bir türkü var ona benzettim ben. ordan esinlemişler gibi.Jenerik çok güzel olmuş, özellikle müzik.
Edip Akbayram ve Zülfü Livaneli'nin böyle bir şarkısı var zaten.dalgalandım da duruldum diye bir türkü var ona benzettim ben. ordan esinlemişler gibi.
yeri değil ama sen izliyor muydun o diziyi?Adı Mutluluk da bu bölüm güzel olacak TOTAL'de zirveyi alamaz bence ama bu dizinin AB'de şansı var gerçi kanalını düşünürsek tam da emin olamıyorum.
Kardeşim izlemeye çalışçam maçtan sonra nasıl gidiyor?Baştan söyleyim bu dizinin Kurtlar Vadisi gibi olması imkansız. Ama yoklukta izlenir bence. İlk izlenimim Beyaz Karanfil'den iyi duruyor, yayından kalkmaz.
@legolas9900 hacı sen izliyor musun?
Daha anlayamadım, et mi balık mı? Şimdilik Çakır'ı görmek güzel.Kardeşim izlemeye çalışçam maçtan sonra nasıl gidiyor?
İnşallah tutar.Daha anlayamadım, et mi balık mı? Şimdilik Çakır'ı görmek güzel.
Çakır'ın yanında Memati olsa kesin tutar derdim ama şimdilik emin olamıyorum.İnşallah tutar.
Aslında izlemiyordum ama geçen hafta 2 defa tekrarına denk geldim izledim tam olarak. (Ondan önce de ara sıra bakmışlığım vardı) Kumsal'ın hikayesi ilgimi çekti. Bu hafta ki fragman da bayağı hareketli yangınlar ayrılıklar falan yani zirvede olur eminim.yeri değil ama sen izliyor muydun o diziyi?
Bakalım izleyince görürüz tamamını ama boş günde iyi oranlar alacaktır.Çakır'ın yanında Memati olsa kesin tutar derdim ama şimdilik emin olamıyorum.
Abi bencede tutması için baya aksiyon olmalı seyirci çekmek için.Şu kadın mevzularını hiç sevmiyorum, böyle devam ederse izlemekten vazgeçeceğim. Aksiyon görmek istiyorum.
Aksiyonu bırak, ben daha senaryoyu anlayamadım.Abi bencede tutması için baya aksiyon olmalı seyirci çekmek için.