ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

dizide en müthiş oyunculardan biri en pasif rollerden birinde şu adam efsaneydi be vehbi abi diye dandirik bi rolde oynatıyorsunuz

dizide en müthiş oyunculardan biri en pasif rollerden birinde şu adam efsaneydi be vehbi abi diye dandirik bi rolde oynatıyorsunuz
Çakır'ın yanında çok fazla adam var ondan bence. Kötü babalardan biri olabilirdi. Çakır-Abdülhey ve İlyas üçü yeterdi orayı doldurmuşlar. Enişte gibi gereksiz karakterler var ama yakın zamanda bir çatışma da ilk gidecek olanlar bence.

aga vadiden aldıkları efsaneleri ya en baba rolde oynatsınlar ya da hiç almasınlar diziye
koskoca palayı pasifize etmişler insan sinirleniyor
hele ki abdülhey de pasif şekilde devam ederse vallahi diziyi izlemem

aga vadiden aldıkları efsaneleri ya en baba rolde oynatsınlar ya da hiç almasınlar diziye
koskoca palayı pasifize etmişler insan sinirleniyor
hele ki abdülhey de pasif şekilde devam ederse vallahi diziyi izlemem
Yok Abdülhey'in ağırlığı hissediliyor, sondaki çatışmada da oraya arabayla gelişi falan en fazla mermiyi sıkan kişi olması çok iyiydi. Onun dışında bende senin dediklerine katılıyorum baş taraflar kadın sahneleri yüzünden sıkıcıydı.

Ahmet Aslan der susarım
Bu sesi EDHO'da gördük ya daha da bişey istemem bugün

@takas agam sende hoşgeldin vadi ekibi tamamsa geriye bir tek bölümün açılması kaldı

Kalan Müzik zaten Vadi'nin film müziklerinin yapımcısı, seçtikleri müziklerin kötü olması mümkün değil. Gökhan Kırdar üstadın eline su dökemezler o ayrı
Ben sadece şarkılardan bahsettim yoksa müzikler Vadi'nin yanında amatör kalır. Kalan iyi müzikler yapıyor zamanla buna çözüm bulacaklardır.

Ahmet Aslan der susarım
Bu sesi EDHO'da gördük ya daha da bişey istemem bugün

@takas agam sende hoşgeldin vadi ekibi tamamsa geriye bir tek bölümün açılması kaldı
yok aga benim geldiğim falan yok bikaç yorum yaptım sadece
müzikler tırt neyini beğendiniz anlamadım sadece fragmanlarda çalan müzik güzel
zaten bu kalan müzik kurtlar vadisi filistinin müziklerini yapmıştı ilk defa vadinin müzikleri kötüydü o filmde. bir ırak filminin gladionun müziklerine bakın bir de filistine aradaki uçurumu göreceksiniz
gökhan kırdarın çırağı olamayacak adamlar türkü tercihleri de berbat full karadeniz tarafı
üstadın seçtiği türküler her biri birbirinden efsane mesela

@sürgünüm @mrt-06 ayoll ertuğrul ve eşkiya dizilerinin forumu açılması gerekmiyormu iki diziyide forumda çok kişi izliyor sizde göz atıyorsunuz bir kıyak geçin bence

@sürgünüm @mrt-06 ayoll ertuğrul ve eşkiya dizilerinin forumu açılması gerekmiyormu iki diziyide forumda çok kişi izliyor sizde göz atıyorsunuz bir kıyak geçin bence
Ayy bu yönetim hep uyuyor çiko

Kara Para Aşk
Muhteşem Yüzyıl
Yalan Dünya
Medcezir
Karadayı

Bunların arşive taşınması lazım yerlerine yeni diziler gelmesi lazım ama nerdee

Biz bir şey yapamıyoruz bölüm OzaN açabiliyor.
Dizi bölümlerinin düzene girmesi şart ama, biten dizilerin çöpe gitmesi lazım...