Çakır'ın yanında çok fazla adam var ondan bence. Kötü babalardan biri olabilirdi. Çakır-Abdülhey ve İlyas üçü yeterdi orayı doldurmuşlar. Enişte gibi gereksiz karakterler var ama yakın zamanda bir çatışma da ilk gidecek olanlar bence.
dizide en müthiş oyunculardan biri en pasif rollerden birinde şu adam efsaneydi be vehbi abi diye dandirik bi rolde oynatıyorsunuz
aga vadiden aldıkları efsaneleri ya en baba rolde oynatsınlar ya da hiç almasınlar diziyeÇakır'ın yanında çok fazla adam var ondan bence. Kötü babalardan biri olabilirdi. Çakır-Abdülhey ve İlyas üçü yeterdi orayı doldurmuşlar. Enişte gibi gereksiz karakterler var ama yakın zamanda bir çatışma da ilk gidecek olanlar bence.
Yok Abdülhey'in ağırlığı hissediliyor, sondaki çatışmada da oraya arabayla gelişi falan en fazla mermiyi sıkan kişi olması çok iyiydi. Onun dışında bende senin dediklerine katılıyorum baş taraflar kadın sahneleri yüzünden sıkıcıydı.aga vadiden aldıkları efsaneleri ya en baba rolde oynatsınlar ya da hiç almasınlar diziye
koskoca palayı pasifize etmişler insan sinirleniyor
hele ki abdülhey de pasif şekilde devam ederse vallahi diziyi izlemem
Çok güzel şarkılar paylaşıyorlar, biz tabi @Çiğdem- ile Karadenizli olduğumuz için bizi daha derinden etkiliyor.
Ahmet Aslan der susarımBu sesi EDHO'da gördük ya daha da bişey istemem bugün
Kalan Müzik zaten Vadi'nin film müziklerinin yapımcısı, seçtikleri müziklerin kötü olması mümkün değil. Gökhan Kırdar üstadın eline su dökemezler o ayrıÇok güzel şarkılar paylaşıyorlar, biz tabi @Çiğdem- ile Karadenizli olduğumuz için bizi daha derinden etkiliyor.
Ben sadece şarkılardan bahsettim yoksa müzikler Vadi'nin yanında amatör kalır. Kalan iyi müzikler yapıyor zamanla buna çözüm bulacaklardır.Kalan Müzik zaten Vadi'nin film müziklerinin yapımcısı, seçtikleri müziklerin kötü olması mümkün değil. Gökhan Kırdar üstadın eline su dökemezler o ayrı
yok aga benim geldiğim falan yok bikaç yorum yaptım sadece
Ahmet Aslan der susarımBu sesi EDHO'da gördük ya daha da bişey istemem bugün
@takas agam sende hoşgeldin vadi ekibi tamamsa geriye bir tek bölümün açılması kaldı
onlarda gökhan kırdar efsanesini almak isterdi ama vadide devam ediyor şuan. vadiyle ortak çalışmak istememişlerdirCidden Kalan Müzik aşırı kötü tercih Gökhan Kırdar olsaydi simdi ne muzikler cikmisti
Bununla ne alaka, Demet daha önceki mesajlarında da iltifat etmişti sadece teşekkürlerini sunuyor.
Ayy bu yönetim hep uyuyor çiko
Gülücük attığına göre ben anlam çıkarırım oradanBununla ne alaka, Demet daha önceki mesajlarında da iltifat etmişti sadece teşekkürlerini sunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?