gözüme girdi ilyas şuu kadını şutlayıncaİlyas'lı sahneler daha iyi değil mi?
gözüme girdi ilyas şuu kadını şutlayıncaİlyas'lı sahneler daha iyi değil mi?
Esra'm da sonuçta onun kötülüğü için yapmadı. Bu kadar sert çıkması gereksizdi.gözüme girdi ilyas şuu kadını şutlayınca
bu ilyas ölücek galiba bunlar hep buna işaret ayoll seyirciye soğutuyorlar ölümüne tepki koymayalım diyeEsra'm da sonuçta onun kötülüğü için yapmadı. Bu kadar sert çıkması gereksizdi.
2 gün önce set resimleri çıktı. Ölecek olsa ne işi vardı set de?bu ilyas ölücek galiba bunlar hep buna işaret ayoll seyirciye soğutuyorlar ölümüne tepki koymayalım diye
bende istemiyorum ölmesini zaten ama belliki ünal kızı için ölümünü isticek gibi görünüyor ilyasın2 gün önce set resimleri çıktı. Ölecek olsa ne işi vardı set de?
Öldürmeye çalışacaklar ama silahsız olduğu için gerizekalı değil heralde çelik yelek giymiştir. Bu kadar düşmanı olan bir insanın elini kolunu sallayarak dolaşması yoksa saçma olur.bende istemiyorum ölmesini zaten ama belliki ünal kızı için ölümünü isticek gibi görünüyor ilyasın
Öldürmeye çalışacaklar ama silahsız olduğu için gerizekalı değil heralde çelik yelek giymiştir. Bu kadar düşmanı olan bir insanın elini kolunu sallayarak dolaşması yoksa saçma olur.
artık bölüm bitene kadar 40 dakıkası aksiyon geçicek gibiBugün biraz durgun gibi
Kısa olupta senin gibi fitne olmasın))))))))))))))))))))))))))
Hızır'ın çatışmasını bekliyorum zaten.artık bölüm bitene kadar 40 dakıkası aksiyon geçicek gibi
ben bölüm eleştirmem için sevmediğim oyuncu olması gerekiyor ben genelde dizilerimi hep sevmediğim oyuncu üzerinden eleştiri yapan birisiyim sende bliyorsun ama bu dizide öyle tepki göstericeğim bir oyuncu henüz yokHızır'ın çatışmasını bekliyorum zaten.
Tabu yapmaya gerek yok, beğenmediğiniz bölümü yerden yere vurun.
Senayo üzerinden de eleştirilebilir yani, nerden baktığına bağlı. Şöyle dizi başladığından beri iyi bir çatışma izleyemedik.ben bölüm eleştirmem için sevmediğim oyuncu olması gerekiyor ben genelde dizilerimi hep sevmediğim oyuncu üzerinden eleştiri yapan birisiyim sende bliyorsun ama bu dizide öyle tepki göstericeğim bir oyuncu henüz yok
beni replikelr memnun etti hep erkek sahnelerinde eleştiri yapmamı engelleyen şey bu oldu ben metres olayına fragman çıkınca ilk tepki gösteren kişiydim kadın sahnesi falans evmem zaten ama erkek sahnelerindeki replikler beni hep memnun bırakıyor buda beni tutuyor açıkcasıSenayo üzerinden de eleştirilebilir yani, nerden baktığına bağlı. Şöyle dizi başladığından beri iyi bir çatışma izleyemedik.
abişkom bu bölümün tüm heyecanını tamamen ilyas ölüyormu sahnesine bırakmıs senaristler sankıŞimdiye kadar ki kısım itibarıyla beni pek tatmin etmediçok kadın ağırlıklıydı 😉
Kesinlikle öyle gözüküyorabişkom bu bölümün tüm heyecanını tamamen ilyas ölüyormu sahnesine bırakmıs senaristler sankı
O sahne de bolumun sonu olur fragmani verecekler mi bakalimKesinlikle öyle gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?