- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Sen hala o sahnede misin?aynen dizinin o yönü sıkıcı
testere adamın kafayı yardı resmen
Sen hala o sahnede misin?aynen dizinin o yönü sıkıcı
testere adamın kafayı yardı resmen
geriden izliyorum şuanda ilk başlarını kaçırmıştımSen hala o sahnede misin?
Kimse çocuk dizisi diyemez. Kaçak ve Adanalı'nın ilk sezonuna.Çocuk dizisi diyeceksiniz ama ben uzun süredir Adanalı ve Kaçak dışında aksiyon dizisi izlediğimi hatırlamıyorum.Adanalı ve Kacak'ında ilk sezonu iyiydi sonradan bocaladılar.
Adanalinin ilk sezonu efsaneydi sonradan bozduÇocuk dizisi diyeceksiniz ama ben uzun süredir Adanalı ve Kaçak dışında aksiyon dizisi izlediğimi hatırlamıyorum.Adanalı ve Kacak'ında ilk sezonu iyiydi sonradan bocaladılar.
Diziyi bozan Fiko oldu bence. Nenesi kılığına girdiği karakter tam bir saçmalıktı ama kabul edelim yer yer de komikti.Adanalinin ilk sezonu efsaneydi sonradan bozdu
Maç çoktan bitti nereye kayboldun?Abi sen sevindiysen çok iyi sahnedir bakacam inşallah.Maçtada öndeyiz.
İlk bölümden kadınları yakalamak için mi bu kadar fazla kadın sahnesi koydular acaba? Böyle devam ederse izlemem diziyi.şu kadın sahnelerini azaltsınlar ya yeni bölümlerde çekilmiyor valla
Aynen, müzikler sahnelere hizmet etmiyor. Birde herkes Gökhan Kırdar gibi müzik yapamıyor tabii.10 dakkadır izliyorum eve yeni geldim müzikler tırt
kurtlar vadisinin müziklerinin yanında felaket gibi tabi daha yeni başladı
ben de öyle düşünüyorum da sürekli böyle devam ederse ratinglerin düşmesi olası bu konuya dikkat etmeleri lazımİlk bölümden kadınları yakalamak için mi bu kadar fazla kadın sahnesi koydular acaba? Böyle devam ederse izlemem diziyi.
herkes değil hiçkimse uzağından bile geçemezİlk bölümden kadınları yakalamak için mi bu kadar fazla kadın sahnesi koydular acaba? Böyle devam ederse izlemem diziyi.
Aynen, müzikler sahnelere hizmet etmiyor. Birde herkes Gökhan Kırdar gibi müzik yapamıyor tabii.
Kaçak kadar olsa yeter dedim ama beklentimin altında kaldı maalesef. O da kadın sahnelerinin fazlalığından kaynaklanıyor. Bir türlü dizinin içine giremedim. Az önce dediğim gibi ilk bölümden kadınları da çekmek için bu yola başvurmuş olabilirler. Kesin karara varmak için ikinci bölümü de görmekte fayda var.herkes değil hiçkimse uzağından bile geçemez
bu ne ya açtık süleyman çakırı izleyelim dedik herşeye rağmen karı dırdırı izliyoruz
daha ilk bölüm olacak şey değil bu şekilde devam ederse tutmaz
ne yaparlarsa yapsınlar nasıl yaparlarsa yapsınlar tüm kurtlar vadisi oyuncularını bir araya getirselerde öyle bişey asla bi daha gelmeyecekYemek sırasında bizimkiler bunu izliyordu ben de az bakayım dedim. Şu kesin ki eski Kurtlar Vadisi ile alakası yok, asla onun tadında olamayacağını daha ilk bölümden gösterdi. Adamın karısı ile metresinin çekişmeleri, kadınların sahneleri filan bu nedir? Genel izleyici kitlesine göre hazırlandığı o kadar açık ki, Kurtlar Vadisi gibi olmayacaklarını şimdiden gösterdiler.
Bir de ergen kız annesinden para istediğinde haftalık 20 bin Tl mi alıyor yoksa ben mi yanlış gördüm? Ya da aylık? İkisi de fark etmez, 20 bin nedir? Yoksa o sahneyi tümüyle yanlış mı gördüm, günlük 20 Tl mi dedi? Eğer 5 haneli rakamlar varsa daha da rezil bir durum.
Piyasadaki dizilere bakıyorsun, alayı zenginlerin yaşamını anlatıyor! Lüks evler, partiler, arabalar, güzel kızlar, yakışıklı erkekler, bla bla bla... Yahu millet olarak niye zenginlerin yaşamını bu kadar merakla, heyecanla izliyoruz? Acaba psikolojik bir tatmin amaçlı mı? Elalem zengin ve lüks bir şekilde hayatını yaşıyor, biz ise onların yaşamını izleyerek mutlu oluyoruz.Ne kadar acınası ve yeşilçamvari bir durum. Bunun yerine eşitsizliği ortadan kaldırmak ve kapitalizmi yıkmak için çabalasak belki gelecek bizlerin olabilirdi. Hayırlısı be gollum...
çakır ismi olunca insanın beklentileri çok daha fazla oluyor şu son şarkı çalınca değiştirdim benKaçak kadar olsa yeter dedim ama beklentimin altında kaldı maalesef. O da kadın sahnelerinin fazlalığından kaynaklanıyor. Bir türlü dizinin içine giremedim. Az önce dediğim gibi ilk bölümden kadınları da çekmek için bu yola başvurmuş olabilirler. Kesin karara varmak için ikinci bölümü de görmekte fayda var.
Piyasada kaliteli dizi yok haklisin zengin yasami her dizide var sadece zenginlerin lüks hayatini bir Tky de göstermiyorlar zaten gostermedigi için ise tutmadı yaYemek sırasında bizimkiler bunu izliyordu ben de az bakayım dedim. Şu kesin ki eski Kurtlar Vadisi ile alakası yok, asla onun tadında olamayacağını daha ilk bölümden gösterdi. Adamın karısı ile metresinin çekişmeleri, kadınların sahneleri filan bu nedir? Genel izleyici kitlesine göre hazırlandığı o kadar açık ki, Kurtlar Vadisi gibi olmayacaklarını şimdiden gösterdiler.
Bir de ergen kız annesinden para istediğinde haftalık 20 bin Tl mi alıyor yoksa ben mi yanlış gördüm? Ya da aylık? İkisi de fark etmez, 20 bin nedir? Yoksa o sahneyi tümüyle yanlış mı gördüm, günlük 20 Tl mi dedi? Eğer 5 haneli rakamlar varsa daha da rezil bir durum.
Piyasadaki dizilere bakıyorsun, alayı zenginlerin yaşamını anlatıyor! Lüks evler, partiler, arabalar, güzel kızlar, yakışıklı erkekler, bla bla bla... Yahu millet olarak niye zenginlerin yaşamını bu kadar merakla, heyecanla izliyoruz? Acaba psikolojik bir tatmin amaçlı mı? Elalem zengin ve lüks bir şekilde hayatını yaşıyor, biz ise onların yaşamını izleyerek mutlu oluyoruz.Ne kadar acınası ve yeşilçamvari bir durum. Bunun yerine eşitsizliği ortadan kaldırmak ve kapitalizmi yıkmak için çabalasak belki gelecek bizlerin olabilirdi. Hayırlısı be gollum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?