ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Fragmanı şimdi izledim. Ne demek İlyas vuruluyor? Hep senin yüzünden nazarın değdi çocuğa? @Çiğdem-

Her gecen hafta üstüne koyuyorlar helal olsun. Bölüm bomba Fragman bomba daha ne isteyelim ki
Cakir Mahmut'u vurmayacak vurursa Selim Cakir'in tarafinda saf tutmaz Ünal'i devirme planinda.

total

1 TURKIYE-IZLANDA 2016 AVRUPA SAMPIYONASI GRUP KARSILASMASI SHOW TV 21:35:15 23:52:36 14.03 35.65
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:45:41 23:37:17 7.79 19.24
3 ASK YENIDEN FOX TV 20:29:34 23:17:27 5.00 12.26
4 KADERIMIN YAZILDIGI GUN STAR TV 20:59:54 23:47:37 4.92 12.32
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET)

ab

1 TURKIYE-IZLANDA 2016 AVRUPA SAMPIYONASI GRUP KARSILASMASI SHOW TV 21:35:15 23:52:36 18.42 42.83
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:45:41 23:37:17 8.42 19.67
3 ASK YENIDEN FOX TV 20:29:34 23:17:27 5.48 12.95
4 MACIN ARDINDAN SHOW TV 23:52:52 24:49:21 4.95

abc1

1 TURKIYE-IZLANDA 2016 AVRUPA SAMPIYONASI GRUP KARSILASMASI SHOW TV 21:35:15 23:52:36 18.66 41.41
2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:45:41 23:37:17 9.56 21.46
3 ASK YENIDEN FOX TV 20:29:34 23:17:27 6.02 13.71
4 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV 19:59:25 20:45:41 5.74 14.96
5 MACIN ARDINDAN
20.93
5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET)

maça rağmen muazzam reytingler tebrikler
maç ta olmasaymış ne olurmuş düşünemiyorum bile
)) tekrardan raciyi tebrik ederim harika bir iş çıkardı yine

Mac ortaligi darma duman etmis
Eskiya maca ragmen iyi oranlar almis tebrikler

maçın o oranları alacağı aşikardı da edho'nun bundan etkilenmemesi enteresan
) haftaya bütün gruplarda çift haneli reytingler bekliyorum 😉)) eğer dizi bozmazsa bu sezon çok rekorlar kırar
@legolas9900

) haftaya bütün gruplarda çift haneli reytingler bekliyorum 😉)) eğer dizi bozmazsa bu sezon çok rekorlar kırar
@legolas9900

böyle üstüne koyarak devam ederlerse cok rahat cift haneli reytinglere ulasip ordan rahat rahat düsmezler

Dizimiz mükemmel gidiyor şuana kadar aman nazar değmesin

Dünkü bölümü izleyemedim, ilk yarım saatine falan netten baktım sanırım stok bölümleri bitirdiler. Bundan sonra kanaldan da para gelince on numara çatışma sahneleri izleriz

batuhancım ben memnun değilim diziden beğenmeme rağmen memnun değilim
ben çakırı böyle sevmemiştim

batuhancım ben memnun değilim diziden beğenmeme rağmen memnun değilim
ben çakırı böyle sevmemiştim
Abla sen metres olayından dolayı sevmedin biliyorum ama bizim denekler böyle şeylerden hoşlanıyor yapacak bişey yok. Saf çatışmalı dizi olarak Reaksiyon'u yaptılar tutmadı, mafya dizisi olarak Beyaz Karanfil'i yaptılar tutmadı dizide kadın olmazsa tutmuyor artık. Vadi de bir yere kadar gelebildi artık, bundan sonrasını görüyoruz.

metres olayı vede dün akşam çakırın dediği kızının yanında hangi baba der bunu
şu an 6 bölümdür izlediğimiz kurtlar vadisinin 97 bölümünü izliyoruz biz mafya babaları
baron benim gözümde k urtlar vadisi daha güzel kimse kusura bakmasın

@legolas9900
özellikle çakırın bu sinirli tez canlı haline dönmei sosyal medyada baya ilgi görmüş soyal medya youtubede diğer forumlardan karışık yorumlar baktım ilk 6 bölümden çakırdan ilk kez herkes bukadar memnun kalmış abişkom bunu dün yorumlaşırken bizde çok dile getirdik ayoll adam ilk 5 bölüme çok aşırı sakindi en sinirleniceği konularda bile ses tonu çok yavas yumusak çıkıyordu gerçi nekadar şikayet gelsede ilk 5 bölüm stoktu raci bey müdahele pek edemiyordu halıyle ama 6.bölümü yazarken tüm bu eleştirileri göz önünde bulundurmuş eski çakır tadı aldım ilk defa dünkü bölümde böyle tez canlı sinirli hallerini seviyoruz biz çakırın ayol nesrine göz açtırmıyordu ama meryemin yanında kedi gibiydi sonunda kükredi ailesine böyle görmek istiyoruz biz böyle sevdik bu adamı ilyasla tartısırkende sinirli halleri yine hoşuma gitti o tez canlı fevri hallerine sonunda dönüyor anlaşılan raci bey eleştirielri dikkate alarak yazıcak yeni bölümleri ayy özellikle oktay bey dünkü bölümde olduğu gibi eski çakır hallerini sergilemeye devam ederse ozaman rekor reytingler alırız evet racinin çakır üstünde biraz daha özen göstermesi gerekiyor dün iyiydi ama önemli olan böyle devam etmei bu karakterin haftaya ilyas vuruluyor maçta yokmuş 3 gruptudada 10 üstü rekor reytingler bencede alıcaz

Maça rağmen sağlam ratingler almaya devam ediyor bir kaç hafta içerisinde kesinlikle 10+ rating alacağını düşünüyorum... Her bölüm daha da iyiye gidiyor böyle olursa sezon içerisinde 10-12 ratinglere ulasacaktır

çakır hakkında yazdıklarına katılmakla beraber ,dizide o kadar çok sağlam karakterler var ki hepsini izlemek gerçekten büyük bir zevk
)) ilk başlarda oyuncu kalitesi daha iyi olabilirdi diyue düşünmüştüm amma ve lakin dizi ilerledikçe bütün karakterler yerli yerinde ve kıvamında olmuş izlenimi verdi bana
)) ne kadar kıyas kabul eder bilmem ama vadinin ilk serileri geldi aklıma o kadar çok etkin karakter vardı ki nerdeyse bütün karakterlerin bir hikayesi vardı .bu dizide de bunu görüyorum
)) yalnız tek eleştirim kurtlar vadisindeki adıyla pala karakterine
(((.muhteşem bir oyuncu daha aktif olmasını beklerdim . çok pasif bir rol biçmişler kendisine @Çiğdem-

karakterleri tanıdıkça ayy evet ısınmaya başladık çakırın tarafından ilyas zaten lafa gerek yok ayrıdan ben civcivi de seviyorum
ünal kaplanın kızıyla evlenicek olan çocukta iyi seçilmiş sadece şu enişte beye çok sinir oluyorum

pala yı canlandıran adam bencede bukadar pasif kalammalıydı

ünal ve yardımcısı harika ikili baron ve kılıç gibiler ayrıca öldü gösterilen deslet görevliside ısınmaya basladım kendisine konseyden ise tipi favorim
o şişko adamda sempatik karakter mahmutun abiside bence gıcık falan ama oda iyi bir oyuncu çakırla kavgalıyken şevko havası vardı
şahin ağa fahri zaten son 2 bölümdür büyük hava kattılar yeni oyuncular özellikle düşman karakterler gelmeli bence 🙂🙂

Oktay Kaynarca röportajı:

- Ama bu Çakır'ın hayatı değil. Sadece o dokuyu hissettiren bir karakter...

- Kesinlikle. Üstelik bu kez hikayenin içine çok güçlü bir şekilde kadın unsuru eklendi. Böyle bir adamın ailesindeki kadınların ne yaptığı merak konusuydu. Kadınların hikayeye girişi lezzet kattı. Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz'ın kadın dünyasını bu kadar iyi yazabileceklerini tahmin etmemiştim. Bu kadar gerçekçi olması çok şaşırtıcı. Çünkü bu zamana kadar erkek işi yazmış ve erkek dünyası içinde olmuş ve bunda başarılı olmuş kalemler onlar... Kurtlar Vadisi döneminde de söylüyordum, o iş senaryo başarısıydı.

- Kadın karakterleri canlandıracak isimler çok önemliydi. Birçok ismin adı geçti... Deniz Çakır fikri hep masadaydı... Tesadüfen Deniz Çakır'la karşılaştım ve döndüm baktım, karşımda Meryem Çakırbeyli duruyordu. Bu rolü başroller oynamış bir kadın oyuncuya anlatabilmek çok zor . Çünkü ilk bakışta bir mafya dizisi çekiliyor ve Deniz'den de o dizide mafya reisinin karısını oynamasını istiyorsun. Bu çok riskli bir rol ve ikinci plandaymış gibi görünebilir. Önemli projelere imza atmış Deniz gibi birini ikna etmek çok zordu ama başardık. İyi ki başarmışız.

- Deniz Hanım'ı zor ikna ettiniz yani...

- Ben ikna ettim. Bunu kendisi de söyler zaten. "Kaygılarını anlıyorum ama bu çok başka bir şey. Başka bir yolculuk," dedim. Çünkü hikayede bu karakter kadın tarafının reisiydi.

- Ben ikna ettim. Bunu kendisi de söyler zaten. "Kaygılarını anlıyorum ama bu çok başka bir şey. Başka bir yolculuk," dedim. Çünkü hikayede bu karakter kadın tarafının reisiydi.

- Toplum tarafından bilinen birçok isim karısı ve sevgilisiyle hayatını gözlerimizin önünde yaşıyor oysa ki...

- Evet bu da enteresan, onlara neden ses çıkarılmıyor? Bunlar niye protesto edilmiyor? Gözümüzün önünde böyle yaşayan bir çok medyatik insan var. Kimse onlara sesini çıkarmıyor. Biz dramasını, projesini yapınca bağırıp ayağa kalkıyorlar. Aslında korkularıyla yüzleşmekten korkuyorlar. Benim kızdığım şeylerden biri bu. Drama denilen şey çatışmadan çıkar. Bizim işimiz o çatışmayı yaratmak. Onu yaratmazsak seyircinin seyredeceği bir şey kalmaz. Aşk-ı Memnu'yu da izlemeyecekti insanlar o zaman. Çıkıp diyorlar ki, "Siz bu işi meşrulaştırmaya mı çalışıyorsunuz?" Niye meşrulaştıralım? Bu bir drama.

Son düzenleme:
Bu konuda çok çok katılıyorum kızına dedikleri sözler açıkcası hiç yakışmadı bunun hiçbir şekilde kabul edilecek yanı yok..

Herkese merhaba,
Diziyi ilk bölümünden beri takip ediyorum mafya dizileri aslında hiç ilgimi çekmezdi bu dizide neyi sevip izlediğimi geçen hafta keşfettim kesinlikle İlyas karakteri. Hızır'dan çok daha derin bir karakter olduğunu düşünüyorum.
Ben İlyas'ı ilk başta abisinin mükemmelliği altında ezilen içten içe ona karşı kin besleyen kompleksli biri sanmıştım.Beni çok güzel yanılttı helal olsun.Tek sorunu aşk hayatı. Ona yakışan bir hikaye yazılsa aslında güzel olur partnerinin oyunculuğu çok göze batıyor maalesef ki

İlk bölümlerde dizideki kadınların dik duruşlu olduğunu kendi ayaklarını üstünde durabilen aslında bir çok meseleyi onların yöntemleriyle çözüldüğünü düşünmüştüm ama fena yanılmışım. Hızır'ın ikili ilişkisindeki verilmeye çalışan mesaj ne hala anlamış değilim. İki kadına da aşık olduğunu savunmasını geçiyorum bunu gayet normal bir şey gibi olması gerekenin bu olduğunu sürekli dile getirmesinden eminim izleyen herkes rahatsızdır. Karılık,heriflik diye ima ettiği şeyler fazlasıyla çirkindi. Umarım İlyas bu konuda abisi gibi düşünmüyordur eğer onunda hikayesi bu yönde olacaksa çok yazık. Ben en azından kadınlardan birinin bu olaya dur demesini tepki koymasını bekledim ilk bölümden beri.Meryem'in çok daha kararlı olacağını iki trip atmaktan daha iyisini yapacağına emindim ama olmadı. Hele Nazlı,resmen metres olmayı kabullenmiş üstüne üstlük çocuk yapmış ve kendine kendine bir savaşın peşinde. Bu hikayeyi nasıl toplayacaklar gerçekten merak ediyorum tamam dizinin erkek kitlesi çok daha fazla bunu kabul ediyorum ama onların ilgisini çekmek için böyle ilişkilere ihtiyaçları kesinlikle yok.

Hilal öncelikle hoşgeldin, umarım bu sefer kalıcı olursun. Ayrıca diziyi beğenmene de sevindim. Yorumlarını eksik etme ara sıra olsa da.

Hilal öncelikle hoşgeldin, umarım bu sefer kalıcı olursun. Ayrıca diziyi beğenmene de sevindim. Yorumlarını eksik etme ara sıra olsa da.
Hoşbuldum.
Şu sıralar takip ettiğim 2 diziden biri, elbette yorumlarım ile sizlere katılacağım 😉