maçın o oranları alacağı aşikardı da edho'nun bundan etkilenmemesi enteresan) haftaya bütün gruplarda çift haneli reytingler bekliyorum 😉)) eğer dizi bozmazsa bu sezon çok rekorlar kırar@legolas9900
Dizimiz mükemmel gidiyor şuana kadar aman nazar değmesin
Dünkü bölümü izleyemedim, ilk yarım saatine falan netten baktım sanırım stok bölümleri bitirdiler. Bundan sonra kanaldan da para gelince on numara çatışma sahneleri izleriz
Abla sen metres olayından dolayı sevmedin biliyorum ama bizim denekler böyle şeylerden hoşlanıyor yapacak bişey yok. Saf çatışmalı dizi olarak Reaksiyon'u yaptılar tutmadı, mafya dizisi olarak Beyaz Karanfil'i yaptılar tutmadı dizide kadın olmazsa tutmuyor artık. Vadi de bir yere kadar gelebildi artık, bundan sonrasını görüyoruz.batuhancım ben memnun değilim diziden beğenmeme rağmen memnun değilim
ben çakırı böyle sevmemiştim
Abla sen metres olayından dolayı sevmedin biliyorum ama bizim denekler böyle şeylerden hoşlanıyor yapacak bişey yok. Saf çatışmalı dizi olarak Reaksiyon'u yaptılar tutmadı, mafya dizisi olarak Beyaz Karanfil'i yaptılar tutmadı dizide kadın olmazsa tutmuyor artık. Vadi de bir yere kadar gelebildi artık, bundan sonrasını görüyoruz.
özellikle çakırın bu sinirli tez canlı haline dönmei sosyal medyada baya ilgi görmüş soyal medya youtubede diğer forumlardan karışık yorumlar baktım ilk 6 bölümden çakırdan ilk kez herkes bukadar memnun kalmış abişkom bunu dün yorumlaşırken bizde çok dile getirdik ayoll adam ilk 5 bölüme çok aşırı sakindi en sinirleniceği konularda bile ses tonu çok yavas yumusak çıkıyordu gerçi nekadar şikayet gelsede ilk 5 bölüm stoktu raci bey müdahele pek edemiyordu halıyle ama 6.bölümü yazarken tüm bu eleştirileri göz önünde bulundurmuş eski çakır tadı aldım ilk defa dünkü bölümde böyle tez canlı sinirli hallerini seviyoruz biz çakırın ayol nesrine göz açtırmıyordu ama meryemin yanında kedi gibiydi sonunda kükredi ailesine böyle görmek istiyoruz biz böyle sevdik bu adamı ilyasla tartısırkende sinirli halleri yine hoşuma gitti o tez canlı fevri hallerine sonunda dönüyor anlaşılan raci bey eleştirielri dikkate alarak yazıcak yeni bölümleri ayy özellikle oktay bey dünkü bölümde olduğu gibi eski çakır hallerini sergilemeye devam ederse ozaman rekor reytingler alırız evet racinin çakır üstünde biraz daha özen göstermesi gerekiyor dün iyiydi ama önemli olan böyle devam etmei bu karakterin haftaya ilyas vuruluyor maçta yokmuş 3 gruptudada 10 üstü rekor reytingler bencede alıcazmaçın o oranları alacağı aşikardı da edho'nun bundan etkilenmemesi enteresan) haftaya bütün gruplarda çift haneli reytingler bekliyorum 😉)) eğer dizi bozmazsa bu sezon çok rekorlar kırar@legolas9900
karakterleri tanıdıkça ayy evet ısınmaya başladık çakırın tarafından ilyas zaten lafa gerek yok ayrıdan ben civcivi de seviyorumçakır hakkında yazdıklarına katılmakla beraber ,dizide o kadar çok sağlam karakterler var ki hepsini izlemek gerçekten büyük bir zevk)) ilk başlarda oyuncu kalitesi daha iyi olabilirdi diyue düşünmüştüm amma ve lakin dizi ilerledikçe bütün karakterler yerli yerinde ve kıvamında olmuş izlenimi verdi bana)) ne kadar kıyas kabul eder bilmem ama vadinin ilk serileri geldi aklıma o kadar çok etkin karakter vardı ki nerdeyse bütün karakterlerin bir hikayesi vardı .bu dizide de bunu görüyorum)) yalnız tek eleştirim kurtlar vadisindeki adıyla pala karakterine(((.muhteşem bir oyuncu daha aktif olmasını beklerdim . çok pasif bir rol biçmişler kendisine @Çiğdem-
Bu konuda çok çok katılıyorum kızına dedikleri sözler açıkcası hiç yakışmadı bunun hiçbir şekilde kabul edilecek yanı yok..metres olayı vede dün akşam çakırın dediği kızının yanında hangi baba der bunu
şu an 6 bölümdür izlediğimiz kurtlar vadisinin 97 bölümünü izliyoruz biz mafya babaları
baron benim gözümde k urtlar vadisi daha güzel kimse kusura bakmasın
Hilal öncelikle hoşgeldin, umarım bu sefer kalıcı olursun. Ayrıca diziyi beğenmene de sevindim. Yorumlarını eksik etme ara sıra olsa da.Herkese merhaba,
Diziyi ilk bölümünden beri takip ediyorum mafya dizileri aslında hiç ilgimi çekmezdi bu dizide neyi sevip izlediğimi geçen hafta keşfettim kesinlikle İlyas karakteri. Hızır'dan çok daha derin bir karakter olduğunu düşünüyorum.
Ben İlyas'ı ilk başta abisinin mükemmelliği altında ezilen içten içe ona karşı kin besleyen kompleksli biri sanmıştım.Beni çok güzel yanılttı helal olsun.Tek sorunu aşk hayatı. Ona yakışan bir hikaye yazılsa aslında güzel olur partnerinin oyunculuğu çok göze batıyor maalesef ki
İlk bölümlerde dizideki kadınların dik duruşlu olduğunu kendi ayaklarını üstünde durabilen aslında bir çok meseleyi onların yöntemleriyle çözüldüğünü düşünmüştüm ama fena yanılmışım. Hızır'ın ikili ilişkisindeki verilmeye çalışan mesaj ne hala anlamış değilim. İki kadına da aşık olduğunu savunmasını geçiyorum bunu gayet normal bir şey gibi olması gerekenin bu olduğunu sürekli dile getirmesinden eminim izleyen herkes rahatsızdır. Karılık,heriflik diye ima ettiği şeyler fazlasıyla çirkindi. Umarım İlyas bu konuda abisi gibi düşünmüyordur eğer onunda hikayesi bu yönde olacaksa çok yazık. Ben en azından kadınlardan birinin bu olaya dur demesini tepki koymasını bekledim ilk bölümden beri.Meryem'in çok daha kararlı olacağını iki trip atmaktan daha iyisini yapacağına emindim ama olmadı. Hele Nazlı,resmen metres olmayı kabullenmiş üstüne üstlük çocuk yapmış ve kendine kendine bir savaşın peşinde. Bu hikayeyi nasıl toplayacaklar gerçekten merak ediyorum tamam dizinin erkek kitlesi çok daha fazla bunu kabul ediyorum ama onların ilgisini çekmek için böyle ilişkilere ihtiyaçları kesinlikle yok.
Hoşbuldum.Hilal öncelikle hoşgeldin, umarım bu sefer kalıcı olursun. Ayrıca diziyi beğenmene de sevindim. Yorumlarını eksik etme ara sıra olsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?