O zaman işi zor, bu dizide Kaçak gibi olabilir.
O zaman işi zor, bu dizide Kaçak gibi olabilir.
Oktay Kaynarca bu senaryolar olmak zorunda dedi öğlen haberlerde.Şu kadın mevzularını hiç sevmiyorum, böyle devam ederse izlemekten vazgeçeceğim. Aksiyon görmek istiyorum.
ilk bölümden ilk dakikalardan aksiyon beklemek yanlış olur
Kaçak'ın nesi varmış.O zaman işi zor, bu dizide Kaçak gibi olabilir.
Yani reytingleri onun gibi olabilir çok iyi başlar sonradan yavaşça düşer.Kaçak'ın nesi varmış.Baştan sona kadar izledim gayet iyiydi. Keşke bu dizide Kaçak kadar olabilse.
Yanlış yapmışlar o zaman. Kadınlar belli sayıda izlerler. Dizinin tutması için erkeklere hitap etmesi gerekiyor.Oktay Kaynarca bu senaryolar olmak zorunda dedi öğlen haberlerde.Benimde annemler izliyor ama ben izlemiyorum.
Survivor Begüm mü?Ece Begüm'üm de diziyi izliyormuş şu an ben de açtım diziyi
Survivor Begüm mü?
Niye bu kadar reytinge taktınız. Dizi tutsun yeterli reytingler önemli değil benim için.Yani reytingleri onun gibi olabilir çok iyi başlar sonradan yavaşça düşer.
Fiko yine mi konuşmuş.Niye bu kadar reytinge taktınız. Dizi tutsun yeterli reytingler önemli değil benim için.
Fikret Orman: Ben reytinglere bakmayı 14-15 yaşlarında bıraktım.
Abi sen sevindiysen çok iyi sahnedir bakacam inşallah.Evet, bana böyle sahnelerle gelin. Testere adamın kafasını parçaladı.
Şu tulum sesine bayılıyorum ben de.müzikler idare eder gibi fazla bi beklentim yoktu açıkçası..
Şu kadın mevzuları seni de sıktı mı?azdan az çoktan çok gider..normalde eski çakır olsa bunu söylerken yeri göğü inletmiştidizi de çok sakin ilerliyor bakalım ne olacak
aynen dizinin o yönü sıkıcıŞu kadın mevzuları seni de sıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?