ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

aga raci şaşmaz ismi ve çakır isimlerinden dolayı bu rakamlar çok normal
ama diziyi izleyen kimsenin ben beklentilerini karşıladığını sanmıyorum
İlk 2 bölüm tamamıyla benim de beklentimi karşılamadı ama senaryo Çakır'ın tutuklanacak olması ile güzel bir yere gidiyor. Çünkü Çakır'ın içeride Abdulhey ile tanışacağı söyleniyor.

Kara ile aslanbeyin kadroya dahil olacağı söyleniyor bakalım
Selçuk Yöntem, Vahide Perin ile Göç Zamanı dizisinde oynamaktan vazgeçti. Atv ile de arası iyi Kim Milyoner Olmak İster'i sunuyor. Bence EDHO'a gelebilir.

aa allah biliyorya selçuk yöntem hep aklımdaydı reaksyon döneminden beridir zaten oktay kaynarca varsa selçuk yöntemde vardır önce deli yürek te bu ikiliyi gördük sonra kurtlar vadisinde onra kuzey rüzgarında seçuk yöntem sonradand ahil olup yine gelmişti oktayın yanına
eşkiya dizisinede selçuk yöntem dahil olursa süper olur oktayla yine görmeyi siterim kesin istibaratçı rolunde gelir ayy bu adam kadar istibaratı rolunu oynayabilen başka kimse yok vlla türkiyede

görecez bakalım biraz daha derin senaryo bekliyorum

Birde Oktay Kaynarca ile Selçuk Yöntem gerçek hayatta çok yakın dostlar. Bence ikna edebilir yani.

görecez bakalım biraz daha derin senaryo bekliyorum
Beğenmezsek izlemeyiz kimse başımıza silah dayamıyor.

Şu Esra'nın ses tonu başta olmak üzere kendisine hasta olduğum doğrudur.

İlk bölümü izledim fena değildi ama Vadiyle kıyaslanamaz bile.

Kaçağın ilk bölümleri on çeker bu diziye ama senaristler Raci ve Bahadır olduğundan genele yayarsak daha güzel bölümler izleriz diye düşünüyorum.

Bilgi: Kenan Çoban diziye kesin katılacaktır. Diziye katılacağı bölüm 5 veya 6'ncı bölüm olması bekleniyor.

Diziyi eleştirip vadi daha iyi diyenlere şunu diyeyim vadide ilk çizgisini çoktan bozdu nerde o ilk beş sezonki vadi nerde şimdiki vadi bu diziye gelirsek dizi ilk iki bölüm bekleneni tam olarak vermemiş olsada daha yeni bazen diziler ilk 5 bölümden sonra daha iyi oluyor

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Hüseyin Ay

Şöyle göz ucuyla olsada biraz baktım diziye pek bir aksiyon olay felan görmedim.Belki ilerliyen zamanlarda olur.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bi alt modeli olarak kasvetli bir havası var.

Reytinglerde baya iyi, hakkediyor. Senaryo bu bölümlerdeki gibi kaliteli ve sıkmaz olursa yolu açık bu dizinin.