Al nazli cikti0 kadın sahnesi vardı ilk defa ilk 45 dakıkada![]()
yukarıda belirttim zatenAl nazli cikti![]()
Pek izleme istegi yok gibi bende de gurkan uygun var diye ilk bolumune bakicam fazla guclu bi senaryosu yok ama isleyis farkli olursa izlemeye devam ederim belkiyukarıda belirttim zaten
aaa bu arada kehribardan umudum azalıyor önce hakan boyav sonrada berk hakman yalan haber çıktılar ve son fragmanda hoşuma gitmedi dizi sanki çok ağır ve ciddi bir dizi olucakmış gibi 1.bölüme bir bakalımda önce![]()
hakan bey neysede berk hakmanın yalan çıkması hevesimi ciddi şekilde kırdı ayoll son fragmanda çok ağır bir dizi havası veriyor bence kaçak kim ne derse desin finale kadar çok keyifle izledim kaçak havası pek yok bu dizide ama gürkan bey için bir bakarız tabiPek izleme istegi yok gibi bende de gurkan uygun var diye ilk bolumune bakicam fazla guclu bi senaryosu yok ama isleyis farkli olursa izlemeye devam ederim belki
Dizi izlenirse Gurkan Uygun'un adindan izlenir gibi geliyo bana zaten Berk Hakman olsa iyi olurdu aslinda olmamasi kotu olduhakan bey neysede berk hakmanın yalan çıkması hevesimi ciddi şekilde kırdı ayoll son fragmanda çok ağır bir dizi havası veriyor bence kaçak kim ne derse desin finale kadar çok keyifle izledim kaçak havası pek yok bu dizide ama gürkan bey için bir bakarız tabi
![]()
aaa onu ben hep iyi tarafa geçecek diye umut ediyorum ama adam hala akıllanmamışSu Mahmut'un sonu nasil olacak onu merak ediyorum ben![]()
Delinin onde gideni la bu herif nereye akillaniyo anca mezarda akillanir buaaa onu ben hep iyi tarafa geçecek diye umut ediyorum ama adam hala akıllanmamış
![]()
aaa onu ben hep iyi tarafa geçecek diye umut ediyorum ama adam hala akıllanmamış
![]()
Delinin onde gideni la bu herif nereye akillaniyo anca mezarda akillanir bu![]()
şu kadının evinde yatarken akıllanmıs gibi duruyordu vlla ben iyi tarafa geçti diye düşünüyordum ama tekrar aynı kafadan devam ediyor7si neyse 70'ide odur![]()