Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Felon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi mahmut eksikti :A

aaa ben inanmıyorum bu adamın victor olduğuna bence victor başkası çıkıcak :F

Şu arabaya paket koyma isi Vadiden araklama. İskender de arabalara Türk Telekomun o eski goruntulu telefonlarindan vermisti. Millet bomba sanmisti :D

Victor victor dedik bu cikti insanin inanasi gelmiyo gercekten :A
hahahha aa bence istanbula hala gelmedi o yanı türkiyeye gelmedi bu adam victorun emriyle orayı yönetiyor bence tahminimce bölümün son sahnesinde gerçek victor ortaya çıkıcaktır yoksa geçmiş olsun vlla :F:F:F

hahahha aa bence istanbula hala gelmedi o yanı türkiyeye gelmedi bu adam victorun emriyle orayı yönetiyor bence tahminimce bölümün son sahnesinde gerçek victor ortaya çıkıcaktır yoksa geçmiş olsun vlla :F:F:F
Sanmiyorum da bakalim. Victor diziyi yukseltebilecek onemli karakterlerden biriydi oyuncu secimi dikkatli yapilmaliydi.

Sanmiyorum da bakalim. Victor diziyi yukseltebilecek onemli karakterlerden biriydi oyuncu secimi dikkatli yapilmaliydi.
butür dizilerde kötü karakterlere sempati duymalıyız cnm vadide sevilmeyen kötü karakter yoktu nerdeyse yanı victoru canlandırıcak kişiye sempati duyup tutmalıydık bence ama bu adamı tutmam ben :F:F:F

butür dizilerde kötü karakterlere sempati duymalıyız cnm vadide sevilmeyen kötü karakter yoktu nerdeyse yanı victoru canlandırıcak kişiye sempati duyup tutmalıydık bence ama bu adamı tutmam ben :F:F:F
Vadide sevilmeyen Ersoy vardi ben sevenini gormedim hic :A

aaaa ilk reklam süresine gelmişiz 1 dakıka bile boş sahne yoktu dolu dolu bir bölüm oluyor
:Z:Z:Z