Oyuncu secimi yanlis harbiden de, ben daha farkli birisini beklerdimöyle victor mu olur ya![]()
Victor victor dedik bu cikti insanin inanasi gelmiyo gercektenaaa ben inanmıyorum bu adamın victor olduğuna bence victor başkası çıkıcak![]()
hahahha aa bence istanbula hala gelmedi o yanı türkiyeye gelmedi bu adam victorun emriyle orayı yönetiyor bence tahminimce bölümün son sahnesinde gerçek victor ortaya çıkıcaktır yoksa geçmiş olsun vllaVictor victor dedik bu cikti insanin inanasi gelmiyo gercekten![]()
Sanmiyorum da bakalim. Victor diziyi yukseltebilecek onemli karakterlerden biriydi oyuncu secimi dikkatli yapilmaliydi.hahahha aa bence istanbula hala gelmedi o yanı türkiyeye gelmedi bu adam victorun emriyle orayı yönetiyor bence tahminimce bölümün son sahnesinde gerçek victor ortaya çıkıcaktır yoksa geçmiş olsun vlla![]()
butür dizilerde kötü karakterlere sempati duymalıyız cnm vadide sevilmeyen kötü karakter yoktu nerdeyse yanı victoru canlandırıcak kişiye sempati duyup tutmalıydık bence ama bu adamı tutmam benSanmiyorum da bakalim. Victor diziyi yukseltebilecek onemli karakterlerden biriydi oyuncu secimi dikkatli yapilmaliydi.
Vadide sevilmeyen Ersoy vardi ben sevenini gormedim hicbutür dizilerde kötü karakterlere sempati duymalıyız cnm vadide sevilmeyen kötü karakter yoktu nerdeyse yanı victoru canlandırıcak kişiye sempati duyup tutmalıydık bence ama bu adamı tutmam ben![]()
0 kadın sahnesi vardı ilk defa ilk 45 dakıkadaKonu gecen haftaya gore daha iyi durumda gibi![]()