Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ben sanki hapisten ilk çıktığında basına evet sattım ama hapse girdikten sonra pişman oldum demişti diye hatırlıyorum. Yanlış da olabilir ama aynı davadan dolayı 2 kez içeri giren biri şüphelendiriyor.Uyuşturucu satttığını kabul etmiyor nerden çıkardın?
Baskasi yaptiginda linc edilir Deniz Seki yaptiginda kader mahkumu ))Kendisi iftiraya uğradığını söylüyor. Yarın Sabah gazetesi paralel hakimler içeriye attı manşetiyle çıkacak ona ne diyeceksin bakalım?
Yok basın kendi kafasına göre yazıyor. Yoksa kendisi hepsini inkar ediyor.Ben sanki hapisten ilk çıktığında basına evet sattım ama hapse girdikten sonra pişman oldum demişti diye hatırlıyorum. Yanlış da olabilir ama aynı davadan dolayı 2 kez içeri giren biri şüphelendiriyor.
kim diyor onuKendisi iftiraya uğradığını söylüyor. Yarın Sabah gazetesi paralel hakimler içeriye attı manşetiyle çıkacak ona ne diyeceksin bakalım?
Bir insan uyuşturucu kullanıyorsa kendine zararı var. Bundan kime ne ben onu anlamıyorum. 1-2 defa kullandıysa o da pişmandır zaten. Yapmış olduğu şey doğru değil ama sırf bunu yaptı diye dışlanması yanlış.Baskasi yaptiginda linc edilir Deniz Seki yaptiginda kader mahkumu ))
uyuşturucu satışıyla da suçlanıyor benim bildiğim gerçi ne olduğu beni ilgilendirmiyor raci bu kadar düştü mü ne işi var deniz sekiyleYok basın kendi kafasına göre yazıyor. Yoksa kendisi hepsini inkar ediyor.
Ayrıca, Deniz Seki'nin savunucusu değilim ben. En fazla 1-2 defa içmiştir ne var bunda. 1 defa da cahillik yıllarımda merak edip ben de içmiştim ama pişman olup bir daha içmedim. Hatalar insanlar içindir kimse 1-2 defa uyuşturucu kullandı diye aylarca hapis yatmamalı. Görürde bakarsınız suçsuzluğu anlaşılıp yakında içerden çıkacaktır.
Kullandigi icin degil sattigi icin hapiste haberin yok sanirimBir insan uyuşturucu kullanıyorsa kendine zararı var. Bundan kime ne ben onu anlamıyorum. 1-2 defa kullandıysa o da pişmandır zaten. Yapmış olduğu şey doğru değil ama sırf bunu yaptı diye dışlanması yanlış.
uyuşturucu kullanıp kafayı bulup gidip birini bıçakladı diyelim hesabını kim verecek bununBir insan uyuşturucu kullanıyorsa kendine zararı var. Bundan kime ne ben onu anlamıyorum. 1-2 defa kullandıysa o da pişmandır zaten. Yapmış olduğu şey doğru değil ama sırf bunu yaptı diye dışlanması yanlış.
1 kere bile kullananin geri donusu yok diyorlar nasil birakabildinYok basın kendi kafasına göre yazıyor. Yoksa kendisi hepsini inkar ediyor.
Ayrıca, Deniz Seki'nin savunucusu değilim ben. En fazla 1-2 defa içmiştir ne var bunda. 1 defa da cahillik yıllarımda merak edip ben de içmiştim ama pişman olup bir daha içmedim. Hatalar insanlar içindir kimse 1-2 defa uyuşturucu kullandı diye aylarca hapis yatmamalı. Görürde bakarsınız suçsuzluğu anlaşılıp yakında içerden çıkacaktır.
1 kere bile kullananin geri donusu yok diyorlar nasil birakabildin
uyuşturucu satışıyla da suçlanıyor benim bildiğim gerçi ne olduğu beni ilgilendirmiyor raci bu kadar düştü mü ne işi var deniz sekiyle
vadide yapamazdı böyle bişey
Uyuşturucu niye satsın hala sevilen şarkıları dinlenen bir şarkıcı. Yarın öbür gün içerden çıkarsa ben şaşırmayacağım.Kullandigi icin degil sattigi icin hapiste haberin yok sanirim
Uyuşturucu niye satsın hala sevilen şarkıları dinlenen bir şarkıcı. Yarın öbür gün içerden çıkarsa ben şaşırmayacağım.
Ben kafa bulmak için içmedim. Merak ettiğim için 1 defa denedim. Ondan sonrada bir daha ağzıma sürmedim. (Bugünkü aklım olsa onu bile denemezdim)1 kere bile kullananin geri donusu yok diyorlar nasil birakabildin