Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bulursam atarim sende bulursan bana atŞu müziği bulursan atar mısın?
Benim araştırmaya zamanım olmuyor sen bulursun. Çok güzel bir müzik ama hiç dinlemeden hemen kestiler.Bulursam atarim sende bulursan bana at
Bunun bas'lısı lazım. Burada tam iyi çıkmıyor ses.
Meryemin hapse giderken ki calan muzik var mi ?
O vardı da silinmiş sanırım, Kalan Müzik ileride soundtrack yayınlar diye tahmin ediyorum.Meryemin hapse giderken ki calan muzik var mi ?
TT'de 1. sırada. Dünya gündemine girdi. Tek sevmeyen sensin heralde.Deniz Seki rezilligi bu bolumde çoktu bir daha ki bolum gormemek umidiyle
ne malum sadece sevenlerin twit attığıTT'de 1. sırada. Dünya gündemine girdi. Tek sevmeyen sensin heralde.
Kendisi iftiraya uğradığını söylüyor. Yarın Sabah gazetesi paralel hakimler içeriye attı manşetiyle çıkacak ona ne diyeceksin bakalım?ne malum sadece sevenlerin twit attığı
uyuşturucudan içeri girmiş kadını melek yapmışlar hey yavrum hey
Uyuşturucu satmaktan dolayı içeri girdiğini kabul eden bir insan benim gözümde toz pembe değil. Ama dediğin doğru, özellikle burada yardıma ihtiyacı olan çok çocuk var demesi benim gözümde bir mesajdır.Deniz Seki le beraber çok gerçekçi bir dizi oldu. Bunun diziye faydasını unutmayalım. Çünkü Deniz Seki kendisini oynuyor ve on binlerce kader mahkumunu da yakından ilgilendiriyor.
Uyuşturucu satttığını kabul etmiyor nerden çıkardın?Uyuşturucu satmaktan dolayı içeri girdiğini kabul eden bir insan benim gözümde toz pembe değil. Ama dediğin doğru, özellikle burada yardıma ihtiyacı olan çok çocuk var demesi benim gözümde bir mesajdır.