- Reaksiyon puanı
- 66,923
- Puanı
- 1,060
Benim bişey yaptıığm yok aksine inkar ettim aramızda bişey olmadığınıÇok güzel algı operasyonu yapıyorsunuz, yoldaşlarımı kışkırtmak amacıyla...
Benim bişey yaptıığm yok aksine inkar ettim aramızda bişey olmadığınıÇok güzel algı operasyonu yapıyorsunuz, yoldaşlarımı kışkırtmak amacıyla...
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıBu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
Hamam Genel Kurulu'nda yargılama işlemini başlatıyorum@Sherlock
Yapmayın hamam dostlarım, oyuna geliyorsunuz yapmayın.
Ne diyor bu şerlok serhatla hamama mi gitmiş@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşların
senin cenazene gelicez birlikteNe diyor bu şerlok serhatla hamama mi gitmiş
senin cenazene gelicez birlikte
Mezarımin başinda mi Sherlock in kucağına oturacakmis bu Serhat zillisi inşallah içine hayalet kaçar ,
nerenden uyduruyon böyle saçma şeyleriMezarımin başinda mi Sherlock in kucağına oturacakmis bu Serhat zillisi inşallah içine hayalet kaçar ,
nerenden uyduruyon böyle saçma şeyleriSenin mezarına işenir ancak
Kiz siz fingirderken @Çiğdem e yılın golü geldi @xBUGRAx denSayın Gs’li dostum, bu hadsiz adam hamama falan giremez. Yalan dolan tüm dedikleri...
Bu sahne 54'e düşecekKiz siz fingirderken @Çiğdem e yılın golü geldi @xBUGRAx den@Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @batuhankaralar
Sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
İddialar asılsız sayın Gs’li dostum, yine üzerimize oyunlar oynanıyor.
Vay bee güvendiğimiz dağlara karlar yağdıBu konu hakkında gerekeni yapacağız elbet, hamamda bir değerlendirelim durumu
@xemrexxx in algılarına kanacak kadarda mı tanımıyor seni arkadaşların
Çok güzel algı operasyonu yapıyorsunuz, yoldaşlarımı kışkırtmak amacıyla...
Hahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey olduNe diyor bu şerlok serhatla hamama mi gitmiş
Kiz siz fingirderken @Çiğdem e yılın golü geldi @xBUGRAx den@Harunnn60 @Forumdash @MasacRE @batuhankaralar
Ohaa Eşkiyadan oyuncumuzu almışlar hemde yine aynı mafya roluyle @xBUGRAx @Sherlock @sokak sanati @ömer karataş 😱😱😱Bu sahne 54'e düşecek@xBUGRAx
Adeta bir dallas bir yasak elma oldu forumHahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey oldu ?A
Hem de senin kabardigin adamı almışlarOhaa Eşkiyadan oyuncumuzu almışlar hemde yine aynı mafya roluyle @xBUGRAx @Sherlock @sokak sanati @ömer karataş 😱😱😱
Bu bizim yönetmenin karısıymış Moruk sultanın yönetmeni gündüz öğrenmiştim aslında bunu diyecektim sana ama iki darbe birden oldu banaHem de senin kabardigin adamı almışlar
Artık kalpten git öbür tarafaBu bizim yönetmenin karısıymış Moruk sultanın yönetmeni gündüz öğrenmiştim aslında bunu diyecektim sana ama iki darbe birden oldu bana@Sherlock @Forumdash @xBUGRAx
Gene neyi yanliş anladın ??? @MasacRE ile ne paylaşımı yaptık??? Çağatayın telif hakkı manevi hakkını her bişeyi bendeHahah @Maskeli Fedai @xBUGRAx ile kırıştırırkan @MasacRE Çağatay zibidizini herifi yapıp @Forumdash ile paylasım kavgası yaparken yanı siz yaparkan iyide @Sherlock @serhatt ile kırıştırıncamı şey oldu ?A
Hahah Korişcim @xemrexxx goygoyu ateşledi bende kaynatıyorum işte herzamankı gibiGene neyi yanliş anladın ??? @MasacRE ile ne paylaşımı yaptık??? Çağatayın telif hakkı manevi hakkını her bişeyi bende
Hee benlik bişey yok iyi ? o zaman gülmekten başim döndü emojisi ?Hahah Korişcim @xemrexxx goygoyu ateşledi bende kaynatıyorum işte herzamankı gibi
@Sherlock ile @serhatt kırıştırırkan öğrenmiş @Maskeli Fedai @MasacRE de kınıyor önce kendinize bakın dedim Masacre de Çağatayı herifi yaptığını hatırlattım ?A
Hahah senide kattım işte Çağatayı senle pay kavgası yapıyor diyeHee benlik bişey yok iyi ? o zaman gülmekten başim döndü emojisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?