Hmm Diriliş ve Kösem rekabeti diyorsun?orası öylede ucu kösem'e dokunuyor o açıdan.
bize rakip olamaıcaklarda emre ile dalga geçmek iyi koz olacak.Hmm Diriliş ve Kösem rekabeti diyorsun?
Bırak ya Vadi düşük alıyor diye Eşkıya'yı bombalıyorlar yok kadın dizisiymiş reytingleri ondan iyi gidiyormuş. Vadi artık olmuyor anlamıyorlar ki.Bu diziye kadın dizisi diyeler Tatlı Küçük Yalancılar ve Kırgın Çiçekler izliyorlar o yüzden kimin ne dediği zerre umrumda değil.
ben dziye birşey demiyorum zaten her geçen bölüm üstüne katarak ilerliyor be 1.bölümden itibaren memnunum eşkiyamdan raci beyin kaleminden çıktıktan sonra kötü olması imkansız zatenBu diziye kadın dizisi diyeler Tatlı Küçük Yalancılar ve Kırgın Çiçekler izliyorlar o yüzden kimin ne dediği zerre umrumda değil.
Reklamin bitmesini bekle efsane bittiNoldu sonunda en son karsi karsiyaydilar?
Ben Vadi'yi de severek izliyorum, mesele o değil. Bu dizi başladığından beri özellikle bazı Vadi'ci arkadaşlar, diziyi izleyen bizlere saygsızlık yapıyorlar. Kimseyle problemim yok ama bu mesajlar ağır olmaya başladı bilmelerini isterim. Yoksa herkesin anladığı dilden konuşmasını bilirimde amacım kalp kırmak değil.Bırak ya Vadi düşük alıyor diye Eşkıya'yı bombalıyorlar yok kadın dizisiymiş reytingleri ondan iyi gidiyormuş. Vadi artık olmuyor anlamıyorlar ki.
@Billy Kane Tkyeye laf atmışBu diziye kadın dizisi diyeler Tatlı Küçük Yalancılar ve Kırgın Çiçekler izliyorlar o yüzden kimin ne dediği zerre umrumda değil.
İsmine gore dizinin turunu belirliyor ama dizi yetiskinlere hitap eden bir is. Neyse biz izleyenler olarak cok sansliyiz haci boyle bir diziden cok sey gorduk ogrendik digerleri viz gelir.@Billy Kane Tkyeye laf atmış
Aynen bize 13 bölümlük harika bir tat bıraktılarİsmine gore dizinin turunu belirliyor ama dizi yetiskinlere hitap eden bir is. Neyse biz izleyenler olarak cok sansliyiz haci boyle bir diziden cok sey gorduk ogrendik digerleri viz gelir.
Bizim büyük patron da haftaya kaldı. 1 hafta daha bekle işin yoksa.2.fragman gelir sanırım, bölüm arkası fragmanını hiç beğenmedim
sana ne saygısızlık yapıyormuşuz ya bu diziyi yapan adamları sizden kat kat kat fazla seven insanlarız biz doğruları söylüyoruz kadın sahnesi aşırı derecede fazla bu bir gerçekBen Vadi'yi de severek izliyorum, mesele o değil. Bu dizi başladığından beri özellikle bazı Vadi'ci arkadaşlar, diziyi izleyen bizlere saygsızlık yapıyorlar. Kimseyle problemim yok ama bu mesajlar ağır olmaya başladı bilmelerini isterim. Yoksa herkesin anladığı dilden konuşmasını bilirimde amacım kalp kırmak değil.