Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11. Bölüm Yorumları

Eyw senin Esra'yı görsek de içimiz açılsa ferahlasa. :D

@Çiğdem- sen izlemiyonmu diziyi niye yorum atmıyosun cadoloz. :D
yeni gelim foruma :F:F:F

bu dizide raci beyin kalemi olduğu sürece tat alırız replikler harika kadın sahneleri bile izlettiriyor kendisini raci bey çok iyi replikelr hazırlamış gerçekten müziklerdede düzelme var gizemli müzikler biraz işlenmeye başlanmış :A:A:A
@sürgünüm @china_shangai

yeni gelim foruma :F:F:F

bu dizide raci beyin kalemi olduğu sürece tat alırız replikler harika kadın sahneleri bile izlettiriyor kendisini raci bey çok iyi replikelr hazırlamış gerçekten müziklerdede düzelme var gizemli müzikler biraz işlenmeye başlanmış :A:A:A
@sürgünüm @china_shangai
Bu muhabetten sıkıldım. Kadın dizisi diyenler izlemesin bu kadar basit. İlla sert mi konuşalım?

Bu muhabetten sıkıldım. Kadın dizisi diyenler izlemesin bu kadar basit. İlla sert mi konuşalım?
ben başından beridir diziyi savunuyorum zaten ayrıca kadın dizisi osla ne olucak bende kadınım bana hertürlü hava hoş:F:F:F

bu dizideki replikler en kral amfya dizilerinde yok bu diziye kadın dizisi diyenler şuhursuz insanlardır :F:F:F

yoo hiçte etkilemiyor milli maça kafa tuttu edho. :X ben en çok perşembe günkü maçlara seviniyorum. :A
Beşiktaşlıyım ama Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını da kaçırmıyorum. (Özellikle Avrupa maçlarını) Bu yüzden izlediğim dizilerin karşısına gelmesini istemem.

ben başından beridir diziyi savunuyorum zaten ayrıca kadın dizisi osla ne olucak bende kadınım bana hertürlü hava hoş:F:F:F

bu dizideki replikler en kral amfya dizilerinde yok bu diziye kadın dizisi diyenler şuhursuz insanlardır :F:F:F
Bu diziye kadın dizisi diyeler Tatlı Küçük Yalancılar ve Kırgın Çiçekler izliyorlar o yüzden kimin ne dediği zerre umrumda değil.