Eşcinsel Kişiler Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Sülüman'la İsabella'ya nasıl bağladin

eşcinsel olduğunu söyleyn uluslararası ilişkiler okuyan ieü ye 3.lükle girmiş bir arkadaş anlattı
neyse oradaki dizilerden biri bunlar için efsaneymiş
hürrem sarışın bir erkek oluyor sülüman da biraz orta yaşlı biri arrow daki adamda arada isabella gibi gelmiş sülüman hevesi alınca göndermiş

Emre o ayrandan bende içmek istiyorum markası ne??? stephen'dan Sülümana bağladın iüe'ye saptın ordan tekrar sarişinin adı esmerin tadi deidn bişeyler geveliyorsun 😕

Emre o ayrandan bende içmek istiyorum markası ne??? stephen'dan Sülümana bağladın iüe'ye saptın ordan tekrar sarişinin adı esmerin tadi deidn bişeyler geveliyorsun 😕
uzun lafın sopası arkadaş stephen ın sahnelerinden çok etkilenmiş
@primavera ya gibi düşünen bir kız da baya ilgilendi ayol diyen çocuğun analttıkalrıyla neyse o da izleyip tasdik etti

uzun lafın sopası arkadaş stephen ın sahnelerinden çok etkilenmiş
@primavera ya gibi düşünen bir kız da baya ilgilendi ayol diyen çocuğun analttıkalrıyla neyse o da izleyip tasdik etti

Yani diyorsun ki prima ile ayollu bir çocuk stephan'ın oynadiği bir oyunu izlemiş orda etkilenmişler ve oralı oldugunu anlamişlar???
Olay bumudur

emre gülmekten öldüm ama hiç bişey anlamadım
:f

ben hala anlamadım ya emre ne diyosun başa sarsana

ben hala anlamadım ya emre ne diyosun başa sarsana

Dur dur anlatim
Senin çakman ile ayollu bi birisi Arrow'un başrolü olan Stephen Ammel'in tiyatro oyununa gitmiş.Sülüman İsabella Hürrem karakterleini oynuyorlarmiş.Tiyatroya giden şahıslar Stephen'dan "gaylectirk" almişlar

hıı bak şimdi oldu

tuvaletteydim
size laf yetiştirirken 2 bölüm revolution ilzeidm diiziyi beğenmeyenelre gidin arka sokakalr izleyin diye laf ettim şimdi bulucam
en kötü videosunu bulup 6 ay ban yerim

tuvaletteydim
size laf yetiştirirken 2 bölüm revolution ilzeidm diiziyi beğenmeyenelre gidin arka sokakalr izleyin diye laf ettim şimdi bulucam
en kötü videosunu bulup 6 ay ban yerim

Oğlum tukurdugunu yalayacan
12.bölümden sonra saçma bi hal alıyor dizi
Adamlar boşa kötülemiyordur
Su an 19'u zar zor izlicem.Gay konusu bile daha eğlenceli çıktı diziden

Oğlum tukurdugunu yalayacan
12.bölümden sonra saçma bi hal alıyor dizi
Adamlar boşa kötülemiyordur
Su an 19'u zar zor izlicem.Gay konusu bile daha eğlenceli çıktı diziden
12 bitti tam
neyse oalyın başlangıç videosuun buldum kalanını bulamıyorum paylaşsam mı